Tortellini en Brodo: Tortellini במרק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2634 קלוריות, 180 גרם חלבון ו 166 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם ביצים, שמן זית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו מרק טורטליני (Tortellini en Brodo), טורטליני בבורדו, ו טורטליני בבורדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא את brodo לרתיחה.
2
מוסיפים את הטורטליני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, עד שכל הטורטליני צף לחלק העליון של הסיר. מצקת חלקים שווים של טורטליני לתוך 4 קערות פסטה מחוממות. מצקת את המרק החם על גבי tortellini, העליון עם Parmigiano מגורר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
טורטליניname
מרק
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
מצקת
סיר
3
מניחים את הבשר, העצמות, הלשון, חתיכות עוף, בצל, גזר, סלרי בסיר מרק גדול, לכסות עם המים ולהביא כמעט לרתיחה, לאט מאוד. להפחית את החום להתבשל לפני התערובת רותחים, ולאפשר לבשל במשך 4 שעות, ברפרוף את הקצף וכל שומן עודף העולה אל פני השטח. לאחר 4 שעות, להסיר מחום, מסננים את הנוזל פעמיים, תחילה דרך מסננת חרוטית והשני דרך גזה, ולאפשר להתקרר. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
גזר
סלרי
בצל
מלאי
מים
בקר
מרק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
מסננת
סיר
4
מילוי: בתנור הולנדי או בסיר גדול עם תחתית כבדה, מחממים את החמאה והשמן עד שהוא שוקע ושוקע.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת רוטב
5
מוסיפים את תרנגול ההודו, בשר עגל וכתף חזיר ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר משחימים היטב ומתחיל לשחרר כמה מיצי שלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
טורקיה כולה
בשר
עגל
6
הוסף את prosciutto ו mortadella ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
פרושוטו
7
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
8
מניחים במעבד מזון ומערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
9
מוסיפים את הביצה ואת Parmigiano-רג ' יאנו ומערבבים היטב לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים לפחות 1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר טרי ומערבבים שוב. מניחים בצד במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Parmigiano Reggiano
מוסקט
ביצה
10
פסטה: תל 3 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח, להוסיף את הביצים ושמן. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והתחילו לשלב את הקמח החל מהשוליים הפנימיים של הבאר. כפי שאתה לשלב את הביצים, להמשיך לדחוף את הקמח כדי לשמור על הצורה היטב (אל תדאג אם זה נראה מבולגן). הבצק יבוא יחד במסה מדובללת כאשר כמחצית הקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
11
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעיקר באמצעות כפות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
12
מוסיפים עוד קמח, במרווחים של 1/2 כוס, אם הבצק דביק מדי. לאחר הבצק הוא מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שנותר על חתיכות יבשות. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך עם קמח בעת הצורך. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהניח בצד במשך 20 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
13
מגלגלים את הפסטה לסדינים בעזרת מכונת פסטה. עבור עובי גיליון הפסטה הרצוי, בהדרגה להעביר את הבצק דרך ההגדרות החל עם הרחב ביותר והמשך להגדרת מספר 9.
מרכיבים שתצטרך
בצק
פסטה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
14
עם חותך פסטה או סכין, לחתוך את הפסטה לריבועים 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
סכין
15
מניחים 3/4 כפית מילוי במרכז כל ריבוע. מקפלים למשולשים, לחץ על כל אוויר סביב המילוי, ולחץ כדי לאטום את הקצוות. להביא את הנקודות של הצד הארוך יחד כדי ליצור טבעת, ולאטום בין האצבעות.
16
מניחים את הטורטליני בצד על מחבת, עוטפים היטב בניילון נצמד, ומקררים. מילואים להרכבה מאוחר יותר.