קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

Tostadas עם כרוב, שעועית מטוגנת, וגבינה

Tostadas עם כרוב, שעועית מטוגנת, וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Tostadas עם כרוב, שעועית מטוגנת, וגבינה. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שעועית פינטו, גבינה נמסה מקסיקנית, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: כוסברה עוף Tostadas עם שעועית מטוגנת ושומר בגריל, Tostadas שעועית מטוגנת מחדש, ו Tostadas שעועית מטוגנת מחדש.

הוראות

1
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים בצל וחלפיניו ומבשלים עד רך שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים שום וכמון, מערבבים היטב, ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
4
מוסיפים עגבניות ומבשלים עד גושים מתחילים להישבר, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5
מוסיפים שעועית ונוזל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות במשך 15 דקות. השתמש מחית תפוחי אדמה או את החלק האחורי של כף עץ כדי לרסק שעועית עד עבה. מתבלים במלח, במידת הצורך (תלוי כמה מלוח השעועית המשומרת).
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
בינתיים, חום 2 כפות שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים חצי כרוב, העונה עם קמצוץ של מלח, ומבשלים עד ירוק בהיר ומתחיל לנבול, על 1 דקה. מערבבים בחבורה הנותרת, ומבשלים עד כל כרוב ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
יוצקים 1 כוס מים. זה צריך להרתיח מיד. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים עד מכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
9
הסר את הכיסוי, ולתת כל עודף מים להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
10
למרוח כמה שעועית מטוגנת על גבי כל tostada, העליון עם קומץ של גבינה וכרוב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
TostadasTostadas
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
כרובכרוב
11
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."