קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות6
מגזין

Tre Formaggi Fritatta

Tre Formaggi Fritatta
Tre Formaggi Fritatta עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-7 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לך גבינת פרובולונה, בצל ירוק, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-78 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Tre Formaggi Fritata, Quattro Formaggi פיצה, ו Pastan ai Quattro Formaggi.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, גבינת פרמזן והפלפל ביחד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פלפלפלפל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
במחבת עמוקה עם ידית חסינת תנור (או במחצית העמוקה של מחבת פריטטה) מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
3
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד להשחמה ומבשלים דרך, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
4
העברה ללוח חיתוך פרוסת מטבע. משאיר רק 1 כפית שמן במחבת, על חום בינוני להוסיף את הבצל הירוק ופלפל פעמון ומבשלים עד מכרז, על 2 דקות. מערבבים את השום ואת הקורנית ומבשלים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פלפלפלפל
שוםשום
טימיןטימין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
5
מוסיפים את פרוסות הנקניק המבושלות למחבת יחד עם תערובת הביצים; מאפשרים לביצים להגדיר במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים אסיאגו וגבינת פרובולון וממשיכים לבשל עד שהקצוות רק מתחילים להגדיר, באמצעות מרית גומי, מושכים בעדינות את הקצוות מהצד של המחבת ומאפשרים לביצים הלא מבושלות לזרום מתחת, כ -2 דקות. המשך בישול (ללא מגע) על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
7
בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F, ומסיימים לבשל עד שמרכז תערובת הביצה הוא מוצק בעדינות למגע, ואת הקצוות מתחילים זהב, על 6-10 דקות. (אם באמצעות מחבת פריטטה להגדיר את החצי הרדוד של המחבת על חום נמוך בינוני מברשת קלות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
מניחים את המחבת הרדודה במהופך על גבי המחבת העמוקה ולהפוך את הפריטטה למחבת הרדודה. קוק מכוסה עד פריטטה מוגדר, על 6 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
בעדינות לנער את המחבת כדי לשחרר את פריטטה ולהשתמש מרית גומי להחליק אותו בזהירות על צלחת הגשה, לחתוך לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
10
מקשטים עם טימין טרי.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי