Tre Formaggi Fritatta
Tre Formaggi Fritatta עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-7 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לך גבינת פרובולונה, בצל ירוק, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-78 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Tre Formaggi Fritata, Quattro Formaggi פיצה, ו Pastan ai Quattro Formaggi.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, גבינת פרמזן והפלפל ביחד. תניח בצד.
במחבת עמוקה עם ידית חסינת תנור (או במחצית העמוקה של מחבת פריטטה) מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד להשחמה ומבשלים דרך, על 5-7 דקות.
העברה ללוח חיתוך פרוסת מטבע. משאיר רק 1 כפית שמן במחבת, על חום בינוני להוסיף את הבצל הירוק ופלפל פעמון ומבשלים עד מכרז, על 2 דקות. מערבבים את השום ואת הקורנית ומבשלים עוד 30 שניות.
מוסיפים את פרוסות הנקניק המבושלות למחבת יחד עם תערובת הביצים; מאפשרים לביצים להגדיר במשך 30 שניות.
מוסיפים אסיאגו וגבינת פרובולון וממשיכים לבשל עד שהקצוות רק מתחילים להגדיר, באמצעות מרית גומי, מושכים בעדינות את הקצוות מהצד של המחבת ומאפשרים לביצים הלא מבושלות לזרום מתחת, כ -2 דקות. המשך בישול (ללא מגע) על 4 דקות יותר.
בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F, ומסיימים לבשל עד שמרכז תערובת הביצה הוא מוצק בעדינות למגע, ואת הקצוות מתחילים זהב, על 6-10 דקות. (אם באמצעות מחבת פריטטה להגדיר את החצי הרדוד של המחבת על חום נמוך בינוני מברשת קלות עם שמן זית.
מניחים את המחבת הרדודה במהופך על גבי המחבת העמוקה ולהפוך את הפריטטה למחבת הרדודה. קוק מכוסה עד פריטטה מוגדר, על 6 דקות.)
בעדינות לנער את המחבת כדי לשחרר את פריטטה ולהשתמש מרית גומי להחליק אותו בזהירות על צלחת הגשה, לחתוך לתוך טריזים.