קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות11
מגזין

Turducken של כדורי גבינה

Turducken של כדורי גבינה
אם יש לך שקדים, קרקרים, אגס אסייתי קטן-קוביות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו Turducken של כדורי גבינה, Turducken, ו Turducken (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים את החלק העליון ואת הצדדים (אבל לא את החלק התחתון) של הגבינה שטף או bloomy-רינד עם 2 כפות של גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מניחים על משטח עבודה בנדיבות העונה בכל רחבי עם פלפל. לחץ בחוזקה על צ ' וריסו לתוך גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3
מניחים את Manchego ו 1/2 כוס גבינת שמנת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד בשילוב, כ -30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך וליצור אותו לדיסק דק גדול מספיק כדי לעטוף מעל לחלוטין encase את שכבת chorizo. (אתה לא צריך לשטוף את המיקסר בין שכבות.) לעטוף את דיסק Manchego על שכבת chorizo ולחץ בחוזקה על כל הצדדים, כך שהוא שומר. לחץ בחוזקה את התאנים לתוך שכבת Manchego.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את Emmentaler ו 1/2 כוס גבינת שמנת לתוך קערת המיקסר והכה במהירות בינונית עד בשילוב, על 30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך וליצור אותו לדיסק דק גדול מספיק כדי לעטוף מעל לחלוטין encase את שכבת התאנה. לעטוף את הדיסק Emmentaler על שכבת התאנה ולחץ בחוזקה על כל הצדדים, כך שהוא שומר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שלב את הפטרוזיליה ועירית בקערה קטנה ולחץ בחוזקה את התערובת לתוך שכבת Emmentaler.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את הצ ' דר ו 1/2 כוס גבינת שמנת לתוך קערת המיקסר והכה במהירות בינונית עד בשילוב, על 30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך וליצור אותו לדיסק דק גדול מספיק כדי לעטוף מעל לחלוטין encase את שכבת העשב. עטפו את דיסק הצ ' דר על שכבת העשב ולחצו בחוזקה על כל הצדדים, כך שהוא יישאר. לחץ בחוזקה על אגס אסיה לתוך שכבת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
אגס אסייתיאגס אסייתי
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים את הגבינה הכחולה 3/4 כוס גבינת שמנת לתוך קערת המיקסר והכה במהירות בינונית עד בשילוב, כ -30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך ולחץ אותו באופן שווה על אגס אסיה לחלוטין encase את שכבת אגס אסיה. לחץ בחוזקה על האגוזים לתוך שכבת הגבינה הכחולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
אגס אסייתיאגס אסייתי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים את גבינת העזים ואת 3/4 כוס הנותרים של גבינת שמנת לתוך קערת המיקסר והכה במהירות בינונית עד בשילוב, על 30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך ולחץ אותו באופן שווה על האגוזים כדי לעטוף לחלוטין את שכבת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מערבבים את השקדים, פקאן, ובייקון בקערה קטנה ולחץ בחוזקה את התערובת לתוך שכבת גבינת עיזים. באמצעות מרית אופסט או גדול, יציב שטוח, להעביר את כדור הגבינה צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מגישים עם קרקרים או פרוסות באגט. אם לא משרת באופן מיידי, מכסים ומקררים. אפשר לכדור הגבינה המקורר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
לכריכהלכריכה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'