Turducken של כדורי גבינה
אם יש לך שקדים, קרקרים, אגס אסייתי קטן-קוביות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו Turducken של כדורי גבינה, Turducken, ו Turducken (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את החלק העליון ואת הצדדים (אבל לא את החלק התחתון) של הגבינה שטף או bloomy-רינד עם 2 כפות של גבינת שמנת.
מניחים על משטח עבודה בנדיבות העונה בכל רחבי עם פלפל. לחץ בחוזקה על צ ' וריסו לתוך גבינת שמנת.
מניחים את Manchego ו 1/2 כוס גבינת שמנת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד בשילוב, כ -30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך וליצור אותו לדיסק דק גדול מספיק כדי לעטוף מעל לחלוטין encase את שכבת chorizo. (אתה לא צריך לשטוף את המיקסר בין שכבות.) לעטוף את דיסק Manchego על שכבת chorizo ולחץ בחוזקה על כל הצדדים, כך שהוא שומר. לחץ בחוזקה את התאנים לתוך שכבת Manchego.
מניחים את Emmentaler ו 1/2 כוס גבינת שמנת לתוך קערת המיקסר והכה במהירות בינונית עד בשילוב, על 30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך וליצור אותו לדיסק דק גדול מספיק כדי לעטוף מעל לחלוטין encase את שכבת התאנה. לעטוף את הדיסק Emmentaler על שכבת התאנה ולחץ בחוזקה על כל הצדדים, כך שהוא שומר.
שלב את הפטרוזיליה ועירית בקערה קטנה ולחץ בחוזקה את התערובת לתוך שכבת Emmentaler.
מניחים את הצ ' דר ו 1/2 כוס גבינת שמנת לתוך קערת המיקסר והכה במהירות בינונית עד בשילוב, על 30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך וליצור אותו לדיסק דק גדול מספיק כדי לעטוף מעל לחלוטין encase את שכבת העשב. עטפו את דיסק הצ ' דר על שכבת העשב ולחצו בחוזקה על כל הצדדים, כך שהוא יישאר. לחץ בחוזקה על אגס אסיה לתוך שכבת צ ' דר.
מניחים את הגבינה הכחולה 3/4 כוס גבינת שמנת לתוך קערת המיקסר והכה במהירות בינונית עד בשילוב, כ -30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך ולחץ אותו באופן שווה על אגס אסיה לחלוטין encase את שכבת אגס אסיה. לחץ בחוזקה על האגוזים לתוך שכבת הגבינה הכחולה.
מניחים את גבינת העזים ואת 3/4 כוס הנותרים של גבינת שמנת לתוך קערת המיקסר והכה במהירות בינונית עד בשילוב, על 30 שניות. באמצעות מרית גומי, לגרד את התערובת לידיים שלך ולחץ אותו באופן שווה על האגוזים כדי לעטוף לחלוטין את שכבת אגוז.
מערבבים את השקדים, פקאן, ובייקון בקערה קטנה ולחץ בחוזקה את התערובת לתוך שכבת גבינת עיזים. באמצעות מרית אופסט או גדול, יציב שטוח, להעביר את כדור הגבינה צלחת הגשה.
מגישים עם קרקרים או פרוסות באגט. אם לא משרת באופן מיידי, מכסים ומקררים. אפשר לכדור הגבינה המקורר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה.