קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות4
מגזין

Unagi רול (צלופח מים מתוקים צלופח)

Unagi רול (צלופח מים מתוקים צלופח)
Unagi רול (צלופח מים מתוקים צלופח) דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש משקה זה 755 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם ווסאבי, שומשום, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מי לימון עם נענע טרי, מי קוקוס וג'לטין אוכמניות טריות, ו מי הלימון הקפואים למחצה של שרלוט.

הוראות

1
ציוד מיוחד: Makisu (מזרן מתגלגל במבוק)
2
כדי לבשל את האורז סושי לשטוף אורז היטב, לנקז ולתת לעמוד במשך 30 דקות במסננת. בעת בישול אורז, עבור 1 כוס אורז להוסיף רק קצת פחות מ 1 כוס מים בסיר אורז. 45 דקות לאחר האורז כבר התחיל, להסיר לתוך קערת ערבוב גדולה (פלסטיק או עץ הוא הטוב ביותר, מתכת הוא גם בסדר) כדי להאיץ את תהליך הקירור.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
סיר אורזסיר אורז
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להוסיף 1 אונקיה של סושי תיבול ומערבבים היטב לתוך אורז.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
בואו לעמוד להתקרר. מדי פעם להפוך את האורז שלך כדי להתקרר באופן שווה. לעשות את זה במשך כ -20 עד 30 דקות, ואז לכסות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מניחים גיליון מלא של נורי( צד מחוספס למעלה), על השטיח מתגלגל במבוק. מכסים את כל הסדין למעט כ 7/8 אינץ ' בקצה הרחוק עם אורז, לחיצה על אורז עם ידיים לחות לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מפזרים זרעי שומשום על אורז משמאל לימין.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
המקום להקות של Unagi, מלפפון, ו kaiware נבטים על פני הקצה המוביל של נורי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
נבטיםנבטים
נוריםנורים
8
גלגל את הקצה הקרוב ביותר אליך, למעלה ורחוק ממך, בזהירות רבה הכנס את הגליל והמשיך עד שתגיע לקצה החשוף, כדי לאטום את הגליל שלך. ודא כאשר מתגלגלים כל החומרים הם מאובטחים היטב, זה יעזור לשמור על החומרים ללא פגע בעת חיתוך. לדחוס את הגליל עם מחצלת במבוק. אתה יכול לעצב את הגליל שלך מה שהופך אותו סגלגל מעט או בריבוע כבוי. כדי לשרת, לחתוך לתוך 12 פרוסות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מניחים זיגוג Unagi על צלחת או לשמש צלחת בצד. מאוורר החוצה סושי על צלחת, לקשט עם ג ' ינג ' ר כבוש ווסאבי.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
ווסאביווסאבי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
מגישים עם רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
11
סושי רמזים: נורי יש 2 צדדים, 1 מחוספס ו 1 חלק ומבריק. הצד המחוספס מחזיק את האורז טוב יותר ואת הצד החלק הוא יותר ייצוגי מבחוץ. כמו כן, מים הוא החבר הכי טוב שלך בעת ביצוע סושי. שמור על הידיים רטובות בעת טיפול באורז כך שהאורז לא ידבק לידיים שלך. זה חשוב כאשר חיתוך או חיתוך סושי לחמניות, לשמור על הסכין שלך רטוב בכל עת כך הסכין יכול להחליק דרך האורז.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
נוריםנורים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
מערבבים את כל החומרים בסיר. מבשלים רק עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
הסר מהחום וקריר לחלוטין.
14
שלב את כל החומרים ולהניח בצד.

מרכיבים

28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מלפפון, ג'וליאןמלפפון, ג'וליאן28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1-אונקיית אצות ים1-אונקיית אצות ים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1גיליוןגיליון מלא נורי (אצות קלויות)גיליון מלא נורי (אצות קלויות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ אורזחומץ אורז113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(צינור גדול)(צינור גדול)1צביטהמי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב סויה, לפי הטעםרוטב סויה, לפי הטעם28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אורז סושיאורז סושי2ריבס, קצוץ טרי או קפואווסאבי (חזרת יפנית), לפי הטעםווסאבי (חזרת יפנית), לפי הטעם28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2ריבס, קצוץ טרי או קפואגארי (ג'ינג'ר כבוש), לפי הטעםגארי (ג'ינג'ר כבוש), לפי הטעם14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)Kaiware (נבטי daikon), juilienneKaiware (נבטי daikon), juilienne113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)Unagi (צלופח מים מתוקים צלופח)Unagi (צלופח מים מתוקים צלופח)