Yellowfin טונה בורגר עם מלפפון יפני להתענג & Wasabi איולי
Yellowfin טונה בורגר עם מלפפון יפני להתענג & Wasabi איולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1195 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 101 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמן שומשום, טונה צהובת סנפיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח היפני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תונן צהוב צלוי של דייבי ורליש, טונה בגריל אסייתי עם איולי ווסאבי, ו בורגר טונה צרוב פנים פתוח עם מיונז ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אבקת ווסאבי, מיץ תפוזים, מיץ ליים, 1 כף ג ' ינג ' ר כבוש בקערה של מעבד מזון מיני, או מרגמה ועלי. מחית או לטחון עד חלקה לחלוטין. לגרד את התערובת לתוך קערה.
מערבבים את פרוסות המלפפון, טבעות בצל אדומות, חומץ אורז, סוכר וחצי מלח בקערה; לזרוק לשלב. להפריש לפחות 1 שעה. או לקרר עד 1 יום לפני השימוש. הפוך את תערובת ההמבורגר: דופק את הטונה במעבד מזון 12 או 15 פעמים, מגרד את הצדדים באמצע הדרך, כדי ליצור חתיכות בגודל אפונה. אתה יכול לחלופין להשתמש בסכין שף. לגרד את הטונה לתוך קערת ערבוב גדולה ולהוסיף את בצל אדום קצוץ, נותר ג ' ינג 'ר כבוש, רסק צ' ילי, רוטב סויה, שמן שומשום, הנותרים 2 כפות מיונז, פירורי לחם Panko וקמצוץ כל מלח ופלפל. להתמזג היטב וליצור לקציצות עבה 2 אינץ'.
מניחים על צלחת ומקררים, מכוסים לפחות 1 שעה ועד 3 שעות. שמן קל ברזל יצוק או מחבת לא מקל ולאחר מכן לחמם אותו על חום בינוני. בעדינות להניח את קציצות הטונה על פני השטח המחומם.
להניח את הלחמניות על משטח עבודה. שים כמות קטנה של נבטים על החצאים התחתונים, ואז כמה מלפפון יפני להתענג. למעלה כל אחד עם המבורגר טונה, ולאחר מכן להפיץ קצת איולי ווסאבי עליהם. מכסים עם צמרות לחמניה ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.