Zabaglione שוקולד
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תותים, שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Zabaglione פיקנטי עם תותים ושוקולד, Zabaglione, ו Zabaglione (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מוסיפים שמנת ושוקולד לסיר קטן וכבד. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שבבי שוקולד נמסים וחלקים. להפריש ולשמור חם.
לטאטא את החלמונים, סוכר, מרסלה, ומלח בקערת זכוכית גדולה עד מעורבב. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים, אבל לא מאפשרים לתחתית הקערה לגעת במים.
לטאטא את תערובת הביצים מעל המים רותחים עד שהוא סמיך וקרם, על 4 דקות.
באמצעות מרית גומי גדולה, מקפלים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצה.
מחלקים את התותים בין 6 מנות קופה.
יוצקים את zabaglione חם על התותים ומגישים.