קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

אבטיח צהוב & סוכריות מנטה

אבטיח צהוב & סוכריות מנטה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך מיץ לימון, מנטה בתוספת 2 כפיות מנטה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: שיח אבטיח נענע עם אבטיח Spoom, סקווש צהוב & סלט אבטיח, ו סלט אבטיח אדום וצהוב.

הוראות

1
מערבבים את הסוכר ואת 3/4 כוס (180 מ " ל) מים בסיר בינוני. מביאים אותם לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות לפזר את הסוכר. להפחית את החום בינוני נמוך לכסות. מבשלים עד הסירופ הוא מעובה קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר את הסיר מהחום. מערבבים את ענפי המנטה, ולתת למחבת לעמוד, חשוף, עד הסירופ הוא מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים את הסירופ במסננת תיל מעל קערה, סוחטים את המטבעה בין קצות האצבעות כדי לחלץ את הטיפות האחרונות מאוד; להשליך את המטבעה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
פירה אבטיח במעבד מזון או בלנדר. (אם אתה רוצה, להשאיר כמה אבטיח בגושים זעירים כי הם קטנים מספיק כדי להתאים את התבנית.)
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים את פירה לתוך קערה. מערבבים מספיק סירופ מנטה לעשות תערובת מתוקה מאוד (ראה טיפים). מערבבים את המנטה פרוסה. מחלקים את פירה באופן שווה בין שמונה תבניות פופ קרח, משאיר מרווח קטן בחלק העליון של כל עובש כדי לאפשר הרחבה. מכסים את התבניות עם העפעפיים (הוספת מקלות עץ, במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
להקפיא את פופס עד שהם מוצקים, לפחות 4 שעות. (Pops יכול להיות קפוא עד 1 שבוע. כדי לשרת, להפעיל את החלק התחתון של תבניות בקצרה תחת מים פושרים unmold.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
7
טיפים מן היתרונות
8
אבא מושלם, אבא של אנשים.
9
הנה כמה טיפים כדי להפיק את המרב pops הקפוא שלך: יש אפשרויות רבות ושונות עבור תבניות פופ קרח, בצורות שונות עם ידיות שלנו ללא. אם התבניות שלך דורשות מקלות עץ עבור ידיות, הקפד לקנות כמות מספקת כך שאתה לא לרוץ קצר. אתה תמצא אותם בחנויות מלאכה. כמות הסירופ שנוספה לפרה הפירות תשתנה בהתאם למתיקות הטבעית של הפרי, ולכן להתאים אותו לפי הצורך. פופ תערובת פירות ייראה פחות מתוק כאשר נאכל.הפופס יתרחב מעט כאשר קפוא, כך להשאיר קצת מרווח בראש של כל עובש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
10
Reprinted with permission from Chelsea Market Cookbook: 100 Recipes from New York ' s Premier Indoor Food Hall by Michael Phillips with Rick Rodgers. טקסט זכויות יוצרים © 2013 Jamestown Premier Chelsea Market L. P. ; צילום זכויות יוצרים © 2013 jennifer May. Published by Stewart, Tabori & Chang.