קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

אבטיח צהוב & סוכריות מנטה

אבטיח צהוב & סוכריות מנטה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך מיץ לימון, מנטה בתוספת 2 כפיות מנטה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: שיח אבטיח נענע עם אבטיח Spoom, סקווש צהוב & סלט אבטיח, ו סלט אבטיח אדום וצהוב.

הוראות

1
מערבבים את הסוכר ואת 3/4 כוס (180 מ " ל) מים בסיר בינוני. מביאים אותם לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות לפזר את הסוכר. להפחית את החום בינוני נמוך לכסות. מבשלים עד הסירופ הוא מעובה קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
הסר את הסיר מהחום. מערבבים את ענפי המנטה, ולתת למחבת לעמוד, חשוף, עד הסירופ הוא מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מסננים את הסירופ במסננת תיל מעל קערה, סוחטים את המטבעה בין קצות האצבעות כדי לחלץ את הטיפות האחרונות מאוד; להשליך את המטבעה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
פירה אבטיח במעבד מזון או בלנדר. (אם אתה רוצה, להשאיר כמה אבטיח בגושים זעירים כי הם קטנים מספיק כדי להתאים את התבנית.)
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים את פירה לתוך קערה. מערבבים מספיק סירופ מנטה לעשות תערובת מתוקה מאוד (ראה טיפים). מערבבים את המנטה פרוסה. מחלקים את פירה באופן שווה בין שמונה תבניות פופ קרח, משאיר מרווח קטן בחלק העליון של כל עובש כדי לאפשר הרחבה. מכסים את התבניות עם העפעפיים (הוספת מקלות עץ, במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
להקפיא את פופס עד שהם מוצקים, לפחות 4 שעות. (Pops יכול להיות קפוא עד 1 שבוע. כדי לשרת, להפעיל את החלק התחתון של תבניות בקצרה תחת מים פושרים unmold.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
7
טיפים מן היתרונות
8
אבא מושלם, אבא של אנשים.
9
הנה כמה טיפים כדי להפיק את המרב pops הקפוא שלך: יש אפשרויות רבות ושונות עבור תבניות פופ קרח, בצורות שונות עם ידיות שלנו ללא. אם התבניות שלך דורשות מקלות עץ עבור ידיות, הקפד לקנות כמות מספקת כך שאתה לא לרוץ קצר. אתה תמצא אותם בחנויות מלאכה. כמות הסירופ שנוספה לפרה הפירות תשתנה בהתאם למתיקות הטבעית של הפרי, ולכן להתאים אותו לפי הצורך. פופ תערובת פירות ייראה פחות מתוק כאשר נאכל.הפופס יתרחב מעט כאשר קפוא, כך להשאיר קצת מרווח בראש של כל עובש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
10
Reprinted with permission from Chelsea Market Cookbook: 100 Recipes from New York ' s Premier Indoor Food Hall by Michael Phillips with Rick Rodgers. טקסט זכויות יוצרים © 2013 Jamestown Premier Chelsea Market L. P. ; צילום זכויות יוצרים © 2013 jennifer May. Published by Stewart, Tabori & Chang.