קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

אבני החן של בובי פליי עם טרטר סלמון ואבוקדו-צ'יפוטלה

אבני החן של בובי פליי עם טרטר סלמון ואבוקדו-צ'יפוטלה
אבני החן של בובי פליי עם טרטר סלמון ואבוקד זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם חרדל דיז'ון, כוסברה, צ' יפוטלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את המטעים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פלנטין עם קרם חמאת אבוקדו כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. נסו סלמון בגריל מאת בובי פליי (בריא), פיצה מרגריטה של בובי פליי, ו בר דיאבולו ג'מבליה של בובי פליי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן במחבת כבדה ל 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את רבעי הפלנטיין ב -3 מנות ומטגנים עד שהם רכים, כ -2 דקות לכל צד, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
3
מעבירים לצלחת קו מגבת נייר בעזרת כף מחוררת לניקוז. חזור על הפעולה עם שאר המטעים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים את השמן ל 375 מעלות פ. בעזרת יצרנית אבן, מכבש טורטיה, פונדר בשר או חפץ כבד אחר, משטחים כל פרוסת צמח עד לעובי של 1/8 אינץ'. מטגנים את הטוסטונים עד שהם פריכים וזהובים, בערך 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
5
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מפזרים מיד מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מניחים אבוקדו, צ ' יפוטלה ומיץ ליים בקערה בינונית ומועכים בעזרת מזלג עד שהם כמעט חלקים, אך נותר מעט מרקם.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
שמן פלפלשמן פלפל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים את הקרם פרש ומקפלים עד כמעט לאיחוד (צריך להיות בעל מראה שיש) ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרם פרשקרם פרש
1
מניחים כף גדושה של טרטר סלמון במרכז כל טוסטונים ומעליהם כפית של אבוקדו-צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מקשטים עם עלה כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
3
מגישים מיד.