אף פעם אי אפשר להכיל יותר מדי תוספות, אז נסו אג פו יונג ברוטב. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -15 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 217 קלוריות . תמורת 1.72 דולר למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמישה תבלינים, גבעולי וחתיכות פטריות, מלח, וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וללא מוצרי חלב . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יגידו שהוא מושלם. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את רוטב ג'וג (הידוע גם כרוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף , גרטן ביצה קשה ברוטב בשמל , ותפוחי אדמה מכוסים ברוטב ביצים (קאריוצ'ו) .
הוראות
1
בסיר קטן, שלבו את קורנפלור, סוכר וג'ינג'ר. ערבבו פנימה את ציר התערובת עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מוסיפים רוטב סויה ושרי או מיץ תפוחים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
צלי חזיר שלם, קצוץ
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3
הסירו מהאש; הניחו בצד.
4
בקערה, ערבבו את תחליף הביצים והבצל; הניחו לעמוד 10 דקות.