קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגוזי לוז גטו ברטון

אגוזי לוז גטו ברטון
אגוזי לוז Gâteau ברטון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 403 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, חלמונים, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שוקולד אגוזי לוז Gateau, פאר ברטון, ו עוגת תפוחים ברטון.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 163°. חמאה וקמח 9 אינץ קוטר המחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
שלב 2 כפות סוכר וניל אגוזי לוז במעבד; תערובת עד אגוזים הם הקרקע דק אבל לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר ונילסוכר וניל
אגוזי לוזאגוזי לוז
אגוזיםאגוזים
3
שלב 6 חלמונים ביצה הנותרים 1 כוס בתוספת 2 כפות סוכר וניל בקערה גדולה; לטאטא עד מעורבב היטב מעט עבה, על 2 דקות (לא להשתמש מיקסר חשמלי).
מרכיבים שתצטרך
סוכר ונילסוכר וניל
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
4
להקציף בתערובת אגוזי לוז. בהדרגה להקציף בחמאה מומסת. לנפות קמח על הבלילה; מערבבים רק עד מעורבב (הבלילה תהיה עבה; לא overmix או עוגה עשויה להיות קשה).
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
העברת הבלילה למחבת מוכנה; החלק העליון עם מרית אופסט (השכבה תהיה דקה).
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מחבתמחבת
6
מברשת למעלה בנדיבות עם זיגוג ביצה. באמצעות גב של tines של מזלג, עמוק לסמן דפוס חוצה על גבי עוגה, סימון 3 פעמים על פני בכיוון 1 ו 3 פעמים בכיוון ההפוך.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ביצהביצה
7
אופים עוגה עד זהב עמוק על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה. מגניב במחבת על מתלה 15 דקות, ולאחר מכן להסיר צדדים מחבת עוגה מגניב לחלוטין. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
8
חותכים עוגה לפלחי ומגישים עם תותים שלמים או עם ריבת תות חמה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותריבת תות
תותיםתותים