אגוזי לוז גטו ברטון
אגוזי לוז Gâteau ברטון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 403 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, חלמונים, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שוקולד אגוזי לוז Gateau, פאר ברטון, ו עוגת תפוחים ברטון.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 163°. חמאה וקמח 9 אינץ קוטר המחבת springform.
שלב 2 כפות סוכר וניל אגוזי לוז במעבד; תערובת עד אגוזים הם הקרקע דק אבל לא דביק.
שלב 6 חלמונים ביצה הנותרים 1 כוס בתוספת 2 כפות סוכר וניל בקערה גדולה; לטאטא עד מעורבב היטב מעט עבה, על 2 דקות (לא להשתמש מיקסר חשמלי).
להקציף בתערובת אגוזי לוז. בהדרגה להקציף בחמאה מומסת. לנפות קמח על הבלילה; מערבבים רק עד מעורבב (הבלילה תהיה עבה; לא overmix או עוגה עשויה להיות קשה).
העברת הבלילה למחבת מוכנה; החלק העליון עם מרית אופסט (השכבה תהיה דקה).
מברשת למעלה בנדיבות עם זיגוג ביצה. באמצעות גב של tines של מזלג, עמוק לסמן דפוס חוצה על גבי עוגה, סימון 3 פעמים על פני בכיוון 1 ו 3 פעמים בכיוון ההפוך.
אופים עוגה עד זהב עמוק על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה. מגניב במחבת על מתלה 15 דקות, ולאחר מכן להסיר צדדים מחבת עוגה מגניב לחלוטין. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.
חותכים עוגה לפלחי ומגישים עם תותים שלמים או עם ריבת תות חמה.