אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל
אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 595 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו משקאות חריפים בטעם שוקולד אגוזים עם שמנת מוקצפת וניל מומלחת, עוגות שוקולד עם ציפוי וניל קצפת, ו שוקולד, אגוזי לוז, ועוגת גלידה Vanillan (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור מחממים ל 350 מעלות F.
שים 1/2 של שבבי שוקולד, אגוזי לוז, וקמח בקערה של מעבד מזון. דופק עד אגוזי לוז הם קצוצים גס.
יוצקים את תערובת אגוזי לוז לתוך קערה קטנה ולהניח בצד.
שלב שבבי שוקולד הנותרים וסוכר במעבד המזון. תערובת עד התערובת היא הקרקע דק. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את המים החמים עד השוקולד נמס תערובת חלקה.
מוסיפים את הביצים, חמאה, וניל וקינמון. דופק עד תערובת מעורבב. להחזיר את תערובת אגוזי לוז למעבד מזון ודופק לשלב.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת עוגה חמאה וקמח 9 אינץ'.
מניחים את העוגה על מדף קירור מגניב במשך 1 שעה. (למעלה עשוי לפצח במהלך הקירור.) להכניס למקרר במשך 2 שעות. (עוגה יכולה להתבצע 1 יום מראש ומאוחסן במקרר). אפשר לעוגה לחזור לטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את הקרם עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מוסיפים את אבקת הסוכר, וניל וקינמון. המשך להכות עד קרם מחזיק פסגות נוקשות.
חותכים את העוגה לפרוסות וגוש עם קרם וניל.