קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל

אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל
אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 595 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו משקאות חריפים בטעם שוקולד אגוזים עם שמנת מוקצפת וניל מומלחת, עוגות שוקולד עם ציפוי וניל קצפת, ו שוקולד, אגוזי לוז, ועוגת גלידה Vanillan (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור מחממים ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
שים 1/2 של שבבי שוקולד, אגוזי לוז, וקמח בקערה של מעבד מזון. דופק עד אגוזי לוז הם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את תערובת אגוזי לוז לתוך קערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
שלב שבבי שוקולד הנותרים וסוכר במעבד המזון. תערובת עד התערובת היא הקרקע דק. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את המים החמים עד השוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את הביצים, חמאה, וניל וקינמון. דופק עד תערובת מעורבב. להחזיר את תערובת אגוזי לוז למעבד מזון ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
יוצקים את התערובת לתוך צלחת עוגה חמאה וקמח 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
אופים במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מניחים את העוגה על מדף קירור מגניב במשך 1 שעה. (למעלה עשוי לפצח במהלך הקירור.) להכניס למקרר במשך 2 שעות. (עוגה יכולה להתבצע 1 יום מראש ומאוחסן במקרר). אפשר לעוגה לחזור לטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את הקרם עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
מוסיפים את אבקת הסוכר, וניל וקינמון. המשך להכות עד קרם מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1
חותכים את העוגה לפרוסות וגוש עם קרם וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא