קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אגוזי לוז-מוקה מקרונים

אגוזי לוז-מוקה מקרונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגוזי לוז מוקה. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר ממתקים, אבקת אספרסו מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, עוגיות אגוזי לוז, ו עוגיות אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
לטחון 1 כוס הסוכר של ממתקים, אגוזי לוז, וקקאו במעבד מזון עד אבקתי, על 3 דקות. לנפות תערובת דרך מסננת רשת בינונית על פיסת נייר קלף, ואז להשליך כל חתיכות גדולות של אגוזים שלא באו דרך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
נייר אורזנייר אורז
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
עם מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה ומלח עד שהם מחזיקים מעמד אבל לא פסגות יבשות, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1 כוס סוכר, כף בכל פעם, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך; זה יכול לקחת עד 3 דקות. לנצח במשך 30 שניות נוספות עד הפסגות הם המשרד ומבריק אבל עדיין לא יבש. מקפלים את תערובת האגוזים בעדינות לתוך חלבוני הביצה עם מרית גומי גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
העברת תערובת לתוך שקית צנרת גדולה מצויד קצה צנרת רגיל 1/2 אינץ'. צינור 32 2 אינץ 'על ידי כ 1/3 אינץ' סיבובים עבים, במרווחים שווים, על כל אחד המחבתות מוכן. מניחים בצד להתייבש באוויר במשך 30 דקות לפני האפייה.
5
בינתיים לעשות את המילוי: לשים שוקולד בקערה בינונית עמיד בפני חום. בסיר קטן, להביא שמנת, עם אבקת אספרסו מעורבב, לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים קרם על שוקולד ולנער קערה בעדינות כך קרם מתיישב סביב השוקולד. מניחים את התערובת בצד עד השוקולד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להקציף בעדינות עד חלקה, דואג לא לשלב יותר מדי בועות אוויר. מגניב בטמפרטורת החדר עד להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים מקרונים עד סט ונפוח, כ -18 עד 20 דקות. תיזהר לא לבשל את המקרונים יותר מדי או שהם יישברו. עוגיות מגניב במשך 5 דקות ולאחר מכן לקלף בעדינות מנייר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו להתקרר לחלוטין.
11
מורחים 1 כפית של מוקה מילוי על עוגייה כריך 2 עוגיות יחד.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
מוקהמוקה