קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אגוזי לוז-מוקה מקרונים

אגוזי לוז-מוקה מקרונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגוזי לוז מוקה. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר ממתקים, אבקת אספרסו מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, עוגיות אגוזי לוז, ו עוגיות אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
לטחון 1 כוס הסוכר של ממתקים, אגוזי לוז, וקקאו במעבד מזון עד אבקתי, על 3 דקות. לנפות תערובת דרך מסננת רשת בינונית על פיסת נייר קלף, ואז להשליך כל חתיכות גדולות של אגוזים שלא באו דרך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
נייר אורזנייר אורז
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
עם מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה ומלח עד שהם מחזיקים מעמד אבל לא פסגות יבשות, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1 כוס סוכר, כף בכל פעם, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך; זה יכול לקחת עד 3 דקות. לנצח במשך 30 שניות נוספות עד הפסגות הם המשרד ומבריק אבל עדיין לא יבש. מקפלים את תערובת האגוזים בעדינות לתוך חלבוני הביצה עם מרית גומי גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
העברת תערובת לתוך שקית צנרת גדולה מצויד קצה צנרת רגיל 1/2 אינץ'. צינור 32 2 אינץ 'על ידי כ 1/3 אינץ' סיבובים עבים, במרווחים שווים, על כל אחד המחבתות מוכן. מניחים בצד להתייבש באוויר במשך 30 דקות לפני האפייה.
5
בינתיים לעשות את המילוי: לשים שוקולד בקערה בינונית עמיד בפני חום. בסיר קטן, להביא שמנת, עם אבקת אספרסו מעורבב, לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים קרם על שוקולד ולנער קערה בעדינות כך קרם מתיישב סביב השוקולד. מניחים את התערובת בצד עד השוקולד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
להקציף בעדינות עד חלקה, דואג לא לשלב יותר מדי בועות אוויר. מגניב בטמפרטורת החדר עד להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים מקרונים עד סט ונפוח, כ -18 עד 20 דקות. תיזהר לא לבשל את המקרונים יותר מדי או שהם יישברו. עוגיות מגניב במשך 5 דקות ולאחר מכן לקלף בעדינות מנייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בואו להתקרר לחלוטין.
11
מורחים 1 כפית של מוקה מילוי על עוגייה כריך 2 עוגיות יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
מוקהמוקה