אגוזים חריפים
O-אגוזים חריפים עשויים להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 201 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם בצל, מלח, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו אגוזים חריפים, אגוזים מתובלים ומתובלים, ו אגוזים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 אינץ ' שמן צמחי של חום בינוני עד בינוני גבוה. אם אתה רוצה לבדוק את השמן, להוסיף קוביית 1 אינץ ' של לחם שמן חם. אם הוא הופך חום זהוב עמוק בצבע בספירה של 40, השמן מוכן.
לקצץ קצוות של בצל וקליפה.
חותכים לפרוסות 3/4 אינץ ' וטבעות נפרדות.
מערבבים יחד תערובת פנקייק ובירה, מתבלים עם פפריקה, אבקת צ ' ילי ופלפל קאיין או רוטב חריף. הבלילה צריכה להיות עבה. אם זה נהיה עבה מדי, להוסיף עוד קצת בירה. עבודה בקבוצות קטנות של 5 עד 6 פרוסות, טבעות בצל בבלילה ומטגנים 4 עד 5 דקות, עד חום זהוב שווה. הפוך בצל כך ששני הצדדים לקבל נפוחים ומבושלים.
להעביר מגבות נייר לניקוז. מתבלים אגוזים עם מלח בזמן חם. חזור עם שאר החומרים. כאשר כל הבצלים טבולים ומטוגנים, לכבות שמן להתקרר לפני השלכת.