אגוזים מתובלים בשומה
אגוזים עם תבלינים של חפרפרת הם מנה עיקרית שמגישה 3. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 834 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפ דיאטה. מתכון זה מרשת אוכל דורש מלח כשר, אגוזי תירס, פלפל קאיין וצ'ילי גואג' ילו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, וזה יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אגוזי עיתון: אגוזים מתובלים הודים עם קוקוס, הודו קלוי מתובל בשומה, ו קקאו - קפה עוף מתובל עם שומה סלסה.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.מרפדים נייר אפייה בנייר כסף.
מערבבים את הבוטנים, הפפיטות, השקדים ואגוזי התירס בקערה גדולה.
אם משתמשים בצ ' ילי מיובש, שלפו את הגבעולים וגרדו את הזרעים. קרעו את הצ 'ילי לחתיכות בגודל 2 אינץ'.
מכניסים את הצ 'ילי, הפלפל האנגלי, הכמון, גרידת התפוז והקאיין למטחנת תבלינים ודופקים עד שהצ' ילי נטחנים. (אם משתמשים באבקת צ ' ילה, מערבבים את החומרים בקערה.)
מוסיפים את הסוכר, שמן הקנולה ו -2 כפות מלח. מערבבים בעזרת מזלג לציפוי אחיד.
יוצקים את התערובת על תבנית האפייה המוכנה.
אופים 4 דקות, ואז מערבבים במזלג וממשיכים לאפות עד להזהבה קלה, כ -4 דקות נוספות.
יוצקים את האגוזים על תבנית נקייה לצינון.
מעבירים לכלי הגשה ונהנים.