אגם סאטיד
אגם סאטיד Perch עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. לך לחנות ותביא חצי-חצי, מוט אגם עור, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה הבהירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט שוקולד-על גולמי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. מתכונים דומים: דג טרוטה מעושן עם פלפלים מוקפצים, פילה Perch, ו מוט מטוגן דרום-מערבי.
הוראות
מערבבים קמח, פפריקה, ומלח יחד ומניחים בצד. בקערה קטנה, למזג את הביצה וחצי וחצי.
מחממים חמאה במחבת גדולה. מטבלים פילה ביצה לשטוף תחילה ולאחר מכן לתוך תערובת הקמח. בזהירות למקם אותם לתוך החמאה החמה במחבת סאוט וחום משני הצדדים.
הסר מן החמאה ולנקז על מגבת נייר לספוג עודפי חמאה.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. השפים FN לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.