קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקלתית
אירועיםחג המולד
מגזין

אגנוג פלאן על קרום קינמון

אגנוג פלאן על קרום קינמון
פלאן ליקר ביצים על קרום קינמון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 444 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קצפת כבדה, קינמון טחון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו אגנוג פלאן, עוגת קינמון, ו עוגת דלעת ליקר ביצים עם קרום זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
להקציף חלמון ביצה 1tablespoon קצפת בקערה אחרת קטנה להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה בינונית ללא בלי מלח. מקציפים בתערובת חלמון (תערובת מאילוק מקושקש). הכה בתערובת קמח justuntil מעורבב (הבצק יהיה דביק מעט).באמצעות ידיים מקורנות, לאסוף בצק יחד וליצור לדיסק. לעטוף פלסטיק; צ ' יללפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
3
תן לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
4
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מרדדים את הבצק על נייר קלף מנופח קלות לסיבוב 9 אינץ'.באמצעות 8 1/2 אינץ ' בקוטר צלחת כמדריך, לחתוך עגול.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
6
להעביר את הבצק עגול, עדיין עלהקלף, לתבנית אפייה. פירס doughall מעל עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים עד הקרום הוא goldenbrown ואפה דרך, 28 עד 30 דקות.קרום מגניב לגמרי על תבנית אפייה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. Coverand לאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
שלב 1 כוס סוכר, 1/3 כוס מים, וסירופ תירס ב mediumsaucepan כבד. מערבבים מעל בינוני נמוך סוכר heatuntil מתמוסס. להגדיל את החום ואת הבוץ מבלי לערבב עד turnsdeep תערובת ענבר, מדי פעם מסתחרר panand צחצוח למטה הצדדים עם מברשת רטובה, על 10 דקות. מיד pourcaramel לתוך 9 אינץ 'קוטר עוגה panwith 2 אינץ' -צדדים גבוהים. באמצעות כפפות תנור toprotect הידיים, להטות מחבת כדי מערבולת קרמל overbottom ו חצי למעלה הצדדים של מחבת. מגניב, בזמן הכנת חביצה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
קרמלקרמל
פודינגפודינג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנורכפפת תנור
מחבתמחבת
2
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
להקציף חלמונים ביצה, ביצים, 1 כוס שמנת, ו 1/4 כוס סוכר בתערובת bowlto גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
שלב 1 כוס שמנת, חלב, רום, אגוז מוסקט, ו 1/2 כוס סוכר בסיר גדול.מערבבים רום על חום בינוני untilsugar מתמוסס; להגביר את החום ולהביא tosimmer. בהדרגה להקציף תערובת רום חם לתערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב
חלמון ביצהחלמון ביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
5
יוצקים תערובת דרך finestrainer לתוך מחבת עוגה עם קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
6
מחבת Placecake במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
מוסיפים מים enoughhot למחבת צלייה לבוא חצי עד הצדדים של מחבת עוגה. מכסים צלייה בצפיפות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
טופס עוגהטופס עוגה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים פלאן עד סט, על 1 שעה 40minutes (מרכז עשוי לנוע מעט wherpan הוא מזועזע בעדינות, אבל הדף ירגיש כאשר נלחץ קלות).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהתנור; תן פלאן לעמוד במחבת צלייה עם מים10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
10
הסר תבנית עוגה מ roastingpan.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
11
העברה ישירות למקרר; chilluncovered לילה. לעשות קדימה: יכול bemade 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
1
מערבבים את כל החומרים למעט מוסקט בקערה גדולה.באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד פסגות form.DO קדימה: ניתן לעשות 2 שעות קדימה.כיסוי וצינה. Rewhisk להתעבות, אםזה הכרחי, לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
תריץ סכין קטנה מסביב לפלאן כדי להשתחרר ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
3
מניחים קרום אפוי על פלאן inpan.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
מניחים מגש גדול על פלאן עם קרום.שימוש בשתי ידיים ומחזיק מגש וpan עם פלאן בחוזקה יחד, להפוך flanwith קרום על מגש. לגרד כל כתם קרמל במחבת על פלאן. במרכז העליון אופלן עם ערימה של קצפת רום.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרוםקרום
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים קרם קל עם אגוז מוסקט מגורד.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
קרםקרם

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס קלסירופ תירס קל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רום כההרום כהה1גדולזנים של פטריותזנים של פטריות6largesחלמוניםחלמונים2largesביציםביצים1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחון (נדיב)קינמון טחון (נדיב)10ריבס, קצוץ טרי או קפואאגוז מוסקט מגורד טרי או טחון (עבור זליפה)אגוז מוסקט מגורד טרי או טחון (עבור זליפה)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקה צוננתשמנת מתוקה צוננת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים0(יכול להיות או להרחיק)(נדיב) מלח(נדיב) מלח4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, מחולקסוכר, מחולק6(חוֹרֶף)(3/4 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(3/4 מקל) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית בתפריט? נסה זיווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. Flaco Tempranillo עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
מיוצר מכרמים שגודלו באופן אורגני ומגודלים יבש. Flaco מראה את המורכבות של פעמיים את מחירו. הגפנים הללו מטופלות במיקרו-אקלים מגוון, ומאפשרות עקביות גבוהה יותר של בשלות שנה אחר שנה. האופי הטרי והטהור של היין הזה הופך אותו ליין רב-תכליתי במיוחד כדי להתאים אותו למזון. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן כמו חזיר ועוף ודגים קשקשים כמו האק, בקלה או דג סנדל. זה יש את הפרי והחומציות כדי להתאים עם בשר אדום, כמו גם.