אגס, ארוגולה וסלט חי עם אגוזי מלך מסוכרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אגס, ארוגולן וסלט חי עם אגוזי מלך מסוכרים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לך ארוגולה, חומץ יין שרי, אגוזי מלך מסוכרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו צרפתית בהבזק: אנדיב קלוי וסלט אגס עם ארוגולה, אגוזי מלך ורוקפור, סלט גרגיר הנחלים עם אגוזי מלך מסוכרים, ו סלט אנדיב עם סטילטון, אגס ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מוסיפים שמן אגוז ושמן זית כתית מעולה; מקציפים עד מעורבב היטב. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה ו rewhisk לפני המשך.)
לזרוק ארוגולה בקערה גדולה עם מספיק רוטב למעיל. מחלקים ארוגולה בין 10 צלחות. סדר עלים אנדיב ופרוסות אגס על ארוגולה על כל אחד.
מפזרים אגוזים מסוכרים ומגישים.