אגס ברי פריך עם ציפוי לבנדר הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ לימון, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו לבנדר ברי פריך, אגס פריך במיוחד-לבנדר פריך, ו פריך אגס עם ציפוי Amaretti (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין מילוי, לשלב את 6 החומרים הראשונים, משליך היטב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
כדי להכין ציפוי, במקום שיבולת שועל במעבד מזון, ואת הדופק עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
להוסיף ניצני לבנדר, דופק 8 פעמים או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר
5
מניחים תערובת שיבולת שועל בקערה גדולה. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)