אגס הפוך וטארט תפוחים
אגס הפוך וטארט תפוחים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, תפוחים גלאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: עוגת חמוציות עם אגס הפוך, טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, ו עוגת תפוחים הפוכה.
הוראות
הסר בצק עלים מן המקפיא להפשיר.
קליפה, ליבה ורבע תפוחים ואגסים. לזרוק עם מיץ לימון.
שמנת יחד חמאה, סוכר, זנגביל ומלח.
תערובת מורחים על החלק התחתון ועל הצדדים של 10 אינץ עגול עבה תחתית flameproof ו ovenproof אפייה או מחבת.
מניחים תפוח ופלחי אגס בצד עור למטה לסירוגין מעגלים קונצנטריים על גבי תערובת חמאה. (
חותכים כל חתיכות נוספות כדי למלא פערים לארוז בחוזקה מאז טארט יהיה להתכווץ כאשר אפוי.)
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה ומבשלים פירות במשך כ 20 דקות או עד תערובת חמאה מתחילה חום.
על משטח מקומח, מגלגלים קלות גיליון אחד של בצק עלים לחתוך סיבוב 10 אינץ 'באמצעות בסיס של מחבת טארט 10 אינץ' או סטנסיל. באמצעות מזלג, לתקוע חורים בכל רחבי בצק.
מניחים מאפה על גבי פירות במחבת, תוחב את הקצוות החיצוניים לאטום.
אופים טארט עד מאפה הופך זהב, כ -30 דקות.
מניחים צלחת על גבי מחבת, מחזיק צלחת בחוזקה, הפוך מחבת במהירות על צלחת; להסיר מחבת.
מגישים חם עם גלידת וניל,אם תרצה.