אגס ועוגת אוכמניות
אגס ועוגת אוכמניות הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 286 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון, ביצים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סנדלר אגס אוכמניות, אוכמניות-אגס צ'יפס, ו צ'יפס אוכמניות אגס צ' יפס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת קפיץ 9 אינץ'.
שלב 1/2 כפות סוכר חום, 1 1/2 כפות סוכר לבן, ו 1 כפית קינמון בקערה קטנה; עתודה.
לטאטא יחד קמח, 1 כפית קינמון, ואבקת אפייה בקערה גדולה. השתמש במערבל חשמלי כדי לנצח את החמאה ו 1 1/4 כוסות סוכר לבן יחד בקערה גדולה נפרדת. הכה עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
מערבבים ב 1/3 של תערובת הקמח עד רק בשילוב. הכה ב 1/2 של החלב ועוד 1/3 של תערובת הקמח. חזור עם שאר החלב והקמח. מערבבים בתמצית השקדים.
מקפלים בעדינות אגסים, אוכמניות, שקדים קצוצים לתוך הבלילה.
מפזרים סוכר שמור ותערובת קינמון על בלילת העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 40 עד 50 דקות.