אגס ופרנג'פן קרוסטטה עם זיגוג חומץ פטל
אגס ו Frangipane Crostata עם זיגוג חומץ פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך כל המטרה קמח, אונקיות ממרח שקדים, בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו קרוסטטה אגס ופטל, קרוסטטה חמוציות Frangipane, ו עוגת פירות פטל, דבש וגלידת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים ממרח שקדים דק במעבד.
מוסיפים חמאה רכה, קמח וביצה; מתמזגים עד לקבלת חלקה.
מרדדים בצק עלים על משטח מקומח למלבן 13x11 אינץ'. מקפלים 3/4 אינץ ' של הקצוות מעל; לחץ כדי לדבוק לעשות 11 1/2x9 1/2 אינץ מלבן.
העברה לסדין אפייה rimmed. פירס פני השטח באופן שווה עם מזלג, הימנעות קצוות מקופלים.
מורחים תערובת שקדים באופן שווה על פני הקרום בתוך קצוות מקופלים. סדר פרוסות אגס על גבי מילוי, חופפים מעט.
אופים עד הקרום הוא זהב עמוק אגסים רכים, על 38 דקות. מגניב במקצת.
בינתיים, מערבבים חומץ ונותר 1/4 כוס סוכר בסיר קטן כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח עד סירופ מופחת 1/4 כוס, על 6 דקות.
מפזרים קלות עם פלפל ומגישים חם.
* חומץ פטל שחור זמין בכמה סופרמרקטים וחנויות מזון מיוחדות.