אגס ותפוח Crostata עם חמישה ספייס קצפת הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ לימון, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים ספייס עם ציפוי קצפת, Crostata אגס, תפוח, חבוש, ו קרוסטטה תפוחים ואגסים טריים.
הוראות
1
מערבבים שני קמחים, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מלח
2
מוסיפים חמאה וקיצור. באמצעות הפעלה / כיבוי, לעבד עד חמאה וקיצור טופס בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
3
מערבבים במספיק מי קרח כדי ליצור גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק לקרר עד המשרד, על 1 שעה. (ניתן להכין 3 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
עוטף
1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה. לזרוק כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בואו לעמוד עד טופס מיצים, על 15 דקות.
4
מרדדים בצק על משטח עבודה מקומח קלות כדי 1 1/2 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה לא מגורמת. תל מילוי על גבי בצק, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים את גבול הבצק מעל מילוי כדי ליצור עגול 7 אינץ', קפלים באופן רופף וצובט כדי לאטום סדקים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מברשת קרום ופירות עם ביצה, ואז מפזרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קרום
פירות
סוכר
ביצה
7
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא זהב ומיצים בועה עבה, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
העברת תבנית אפייה למדף; מגניב 10 דקות. החלקת מרית מתכת מתחת לקרום ללא תבנית אפייה. קרוסטטה מגניבה לפושר. באמצעות תחתית מחבת טארט גדולה כסיוע, להעביר קרוסטטה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
טופס טארט
מרית
9
קצפת, דבש ואבקת חמישה תבלינים בקערה בינונית עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם
דבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מגישים קרוסטטה פושרת או בטמפרטורת החדר עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
11
* תערובת של אניס הקרקע, קינמון, אניס כוכב, ציפורן וג ' ינג ' ר, זמין בסעיף התבלינים של רוב הסופרמרקטים.