מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש זנגביל מסוכר, מתובל היטב, צלחת עוגה, קרם שומן מלא. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין.
הוראות
1
הפוך את הבצק מאפה: קוביית החמאה ולצאת בטמפרטורת החדר. בקערה גדולה נפרדת מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח. השתמש בידיים שלך או חותך מאפה לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד שאתה רואה חתיכות קטנות, בגודל אפונה של חמאה. מערבבים את השמנת החמוצה במזלג. טופס את הבצק לתוך כדור וצורה לתוך דיסק. לעטוף עם ניילון לעטוף להכניס למקרר במשך 1 שעה לפני מתגלגל החוצה. (ראה הוראות נוספות כאן: לא להיכשל מתכון עוגת שמנת חמוצה.)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בזמן ההמתנה לבצק, הכינו את האגסים ואת הקרמל בשלבים 2 עד
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חצאי אגסים בסירופ
3
הכן את האגסים: לקלף ולחצות את האגסים לאורך. שמור חצי אגס אחד למרכז טארט, וחתוך את החצאים הנותרים פעם נוספת לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
4
הליבה אגס רבעים וחצי. כשאתה מקלף וחותך את האגסים, מניחים אותם בקערה ומפזרים עליהם מיץ לימון כדי למנוע מהם להפוך לחומים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מפזרים את חתיכות האגס עם 2 כף סוכר ולזרוק להפיץ את הסוכר ומיץ לימון על כל האגסים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר למחבת: ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. לסובב את החמאה כך שהוא מצפה הצדדים של המחבת גם כן.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים 2/3 כוס סוכר על החמאה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים את חצי אגס יחיד, בצד לחתוך, במרכז המחבת. מאוורר את שאר אגס רבעים, עם הצד הצר מצביע לכיוון המרכז, סביב חצי אגס המרכז. זווית אותם כמו שאתה הולך כמו כדי להתאים את כל האגסים ב. נסה למזער את כל הפערים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מבשלים בעדינות עד שהבסיס מקורמל: מחזירים את המחבת לחום בינוני ומבשלים בעדינות, מבלי לערבב את האגסים עד שהתערובת של חמאת הסוכר הופכת לצבע קרמל עמוק, כ-20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
הודו מבושל מגורר (או עוף)
חצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מחום ומניח על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר:
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5
מפזרים את האגסים עם אגוז מוסקט מגורר זנגביל מסוכר טחון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חצאי אגסים בסירופ
6
מרדדים בצק ומסדרים על אגסים במחבת: מחממים התנור שלך ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חצאי אגסים בסירופ
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מרדדים את הבצק מאפה ל 11 אינץ 'אם באמצעות מחבת ברזל יצוק 9 אינץ' ו 12 אינץ 'אם באמצעות מחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את הבצק מאפה על האגסים בעדינות לתחוב את הקצוות בתוך קצה המחבת. זהירות, המחבת עדיין חמה. אני מוצא באמצעות מזלג עוזר להקל את הבצק בתוך הקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אופים:
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מניחים את המחבת בתנור 191° (על תבנית האפייה כדי לתפוס כל גלישה) ולהפחית את החום ל350.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים במשך 30 עד 40 דקות עד מאפה הוא אפוי דרך יפה השחמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים צלחת הגשה מעוטרת או פירקס או צלחת פשטידת קרמיקה על המחבת. לובש כפפות תנור עבה, מבודד היטב או potholders, באמצעות שתי ידיים כדי להחזיק את המנה בחוזקה על המחבת, להפוך אותם, שחרור טארט טאטין לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקה
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הקרמל הוא חם ונוזלי-y והוא יכול בקלות לשפוך, אז לטפל ולעבוד במהירות. אל תדאג אם חלק הנוזל נשפך החוצה, רק לוודא ללבוש כפפות תנור (או שרוולים ארוכים) וסינר כדי להגן על עצמך כפי שאתה עושה את להעיף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
3
הפוך את הטארט על בעוד טארט טאטין הוא עדיין חם, ככה הקרמל לא יגרום טארט מקל למחבת כפי שאתה להפוך אותו. האגסים כנראה עברו קצת בתהפוכות, כך לסדר אותם מחדש עם מזלג (הם חמים!) אז הם יוצרים דפוס אטרקטיבי.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט טאטן. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.