קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגס טארט טאטין

אגס טארט טאטין
מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש זנגביל מסוכר, מתובל היטב, צלחת עוגה, קרם שומן מלא. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין.

הוראות

1
הפוך את הבצק מאפה: קוביית החמאה ולצאת בטמפרטורת החדר. בקערה גדולה נפרדת מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח. השתמש בידיים שלך או חותך מאפה לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד שאתה רואה חתיכות קטנות, בגודל אפונה של חמאה. מערבבים את השמנת החמוצה במזלג. טופס את הבצק לתוך כדור וצורה לתוך דיסק. לעטוף עם ניילון לעטוף להכניס למקרר במשך 1 שעה לפני מתגלגל החוצה. (ראה הוראות נוספות כאן: לא להיכשל מתכון עוגת שמנת חמוצה.)
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בזמן ההמתנה לבצק, הכינו את האגסים ואת הקרמל בשלבים 2 עד
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
הכן את האגסים: לקלף ולחצות את האגסים לאורך. שמור חצי אגס אחד למרכז טארט, וחתוך את החצאים הנותרים פעם נוספת לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
הליבה אגס רבעים וחצי. כשאתה מקלף וחותך את האגסים, מניחים אותם בקערה ומפזרים עליהם מיץ לימון כדי למנוע מהם להפוך לחומים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מפזרים את חתיכות האגס עם 2 כף סוכר ולזרוק להפיץ את הסוכר ומיץ לימון על כל האגסים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר למחבת: ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. לסובב את החמאה כך שהוא מצפה הצדדים של המחבת גם כן.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים 2/3 כוס סוכר על החמאה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים את חצי אגס יחיד, בצד לחתוך, במרכז המחבת. מאוורר את שאר אגס רבעים, עם הצד הצר מצביע לכיוון המרכז, סביב חצי אגס המרכז. זווית אותם כמו שאתה הולך כמו כדי להתאים את כל האגסים ב. נסה למזער את כל הפערים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מבשלים בעדינות עד שהבסיס מקורמל: מחזירים את המחבת לחום בינוני ומבשלים בעדינות, מבלי לערבב את האגסים עד שהתערובת של חמאת הסוכר הופכת לצבע קרמל עמוק, כ-20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מחום ומניח על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר: 
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5
מפזרים את האגסים עם אגוז מוסקט מגורר זנגביל מסוכר טחון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מרדדים בצק ומסדרים על אגסים במחבת: מחממים התנור שלך ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מרדדים את הבצק מאפה ל 11 אינץ 'אם באמצעות מחבת ברזל יצוק 9 אינץ' ו 12 אינץ 'אם באמצעות מחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים את הבצק מאפה על האגסים בעדינות לתחוב את הקצוות בתוך קצה המחבת. זהירות, המחבת עדיין חמה. אני מוצא באמצעות מזלג עוזר להקל את הבצק בתוך הקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מניחים את המחבת בתנור 191° (על תבנית האפייה כדי לתפוס כל גלישה) ולהפחית את החום ל350.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים במשך 30 עד 40 דקות עד מאפה הוא אפוי דרך יפה השחמה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מניחים צלחת הגשה מעוטרת או פירקס או צלחת פשטידת קרמיקה על המחבת. לובש כפפות תנור עבה, מבודד היטב או potholders, באמצעות שתי ידיים כדי להחזיק את המנה בחוזקה על המחבת, להפוך אותם, שחרור טארט טאטין לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הקרמל הוא חם ונוזלי-y והוא יכול בקלות לשפוך, אז לטפל ולעבוד במהירות. אל תדאג אם חלק הנוזל נשפך החוצה, רק לוודא ללבוש כפפות תנור (או שרוולים ארוכים) וסינר כדי להגן על עצמך כפי שאתה עושה את להעיף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
3
הפוך את הטארט על בעוד טארט טאטין הוא עדיין חם, ככה הקרמל לא יגרום טארט מקל למחבת כפי שאתה להפוך אותו. האגסים כנראה עברו קצת בתהפוכות, כך לסדר אותם מחדש עם מזלג (הם חמים!) אז הם יוצרים דפוס אטרקטיבי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
5
מגישים עם גלידת וניל קטנה או קצפת.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט טאטן. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.