קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגס טארט טאטין

אגס טארט טאטין
מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש זנגביל מסוכר, מתובל היטב, צלחת עוגה, קרם שומן מלא. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין.

הוראות

1
הפוך את הבצק מאפה: קוביית החמאה ולצאת בטמפרטורת החדר. בקערה גדולה נפרדת מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח. השתמש בידיים שלך או חותך מאפה לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד שאתה רואה חתיכות קטנות, בגודל אפונה של חמאה. מערבבים את השמנת החמוצה במזלג. טופס את הבצק לתוך כדור וצורה לתוך דיסק. לעטוף עם ניילון לעטוף להכניס למקרר במשך 1 שעה לפני מתגלגל החוצה. (ראה הוראות נוספות כאן: לא להיכשל מתכון עוגת שמנת חמוצה.)
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בזמן ההמתנה לבצק, הכינו את האגסים ואת הקרמל בשלבים 2 עד
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
הכן את האגסים: לקלף ולחצות את האגסים לאורך. שמור חצי אגס אחד למרכז טארט, וחתוך את החצאים הנותרים פעם נוספת לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
הליבה אגס רבעים וחצי. כשאתה מקלף וחותך את האגסים, מניחים אותם בקערה ומפזרים עליהם מיץ לימון כדי למנוע מהם להפוך לחומים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מפזרים את חתיכות האגס עם 2 כף סוכר ולזרוק להפיץ את הסוכר ומיץ לימון על כל האגסים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
ממיסים חמאה, מוסיפים סוכר למחבת: ממיסים חמאה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. לסובב את החמאה כך שהוא מצפה הצדדים של המחבת גם כן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים 2/3 כוס סוכר על החמאה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים את חצי אגס יחיד, בצד לחתוך, במרכז המחבת. מאוורר את שאר אגס רבעים, עם הצד הצר מצביע לכיוון המרכז, סביב חצי אגס המרכז. זווית אותם כמו שאתה הולך כמו כדי להתאים את כל האגסים ב. נסה למזער את כל הפערים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מבשלים בעדינות עד שהבסיס מקורמל: מחזירים את המחבת לחום בינוני ומבשלים בעדינות, מבלי לערבב את האגסים עד שהתערובת של חמאת הסוכר הופכת לצבע קרמל עמוק, כ-20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מחום ומניח על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר: 
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5
מפזרים את האגסים עם אגוז מוסקט מגורר זנגביל מסוכר טחון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מרדדים בצק ומסדרים על אגסים במחבת: מחממים התנור שלך ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מרדדים את הבצק מאפה ל 11 אינץ 'אם באמצעות מחבת ברזל יצוק 9 אינץ' ו 12 אינץ 'אם באמצעות מחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את הבצק מאפה על האגסים בעדינות לתחוב את הקצוות בתוך קצה המחבת. זהירות, המחבת עדיין חמה. אני מוצא באמצעות מזלג עוזר להקל את הבצק בתוך הקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מניחים את המחבת בתנור 191° (על תבנית האפייה כדי לתפוס כל גלישה) ולהפחית את החום ל350.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
אופים במשך 30 עד 40 דקות עד מאפה הוא אפוי דרך יפה השחמה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מניחים צלחת הגשה מעוטרת או פירקס או צלחת פשטידת קרמיקה על המחבת. לובש כפפות תנור עבה, מבודד היטב או potholders, באמצעות שתי ידיים כדי להחזיק את המנה בחוזקה על המחבת, להפוך אותם, שחרור טארט טאטין לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הקרמל הוא חם ונוזלי-y והוא יכול בקלות לשפוך, אז לטפל ולעבוד במהירות. אל תדאג אם חלק הנוזל נשפך החוצה, רק לוודא ללבוש כפפות תנור (או שרוולים ארוכים) וסינר כדי להגן על עצמך כפי שאתה עושה את להעיף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
3
הפוך את הטארט על בעוד טארט טאטין הוא עדיין חם, ככה הקרמל לא יגרום טארט מקל למחבת כפי שאתה להפוך אותו. האגסים כנראה עברו קצת בתהפוכות, כך לסדר אותם מחדש עם מזלג (הם חמים!) אז הם יוצרים דפוס אטרקטיבי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
5
מגישים עם גלידת וניל קטנה או קצפת.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט טאטן. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.