גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חמאה, בצק עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו אגס, יבש-דובדבן שקדים גאלט, אגס, שקדים, מיובש-דובדבן חום בטי, ו גאלט שקדים-אגס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שקדים במחבת מעל חום בינוני. לבשל, רועד מחבת לעתים קרובות, עד אגוזים קלויים קלות, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים תנור ל 191°; קו גיליון אפייה גדול עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים גיליון אחד של בצק עלים על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויה
5
מברישים אותו קלות עם מים; מניחים גיליון שני על גבי. באמצעות מערוך, לגלגל גיליונות מאפה יחד לתוך ריבוע 12 אינץ', ולאחר מכן לקצץ למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
העברה לתבנית אפייה מרופדת; להכניס למקרר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח להדביק שקדים, 3 כפות. סוכר וביצה 1 עד חלקה. הכה בחמאה ושקד לחלץ עד חלקה. מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
ממרח שקדים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מורחים תערובת באופן שווה על מאפה, משאיר גבול 1 אינץ'. אגסי מאוורר במעגל מעל מילוי. לפזר דובדבנים על גבי. מקפלים קצוות מאפה מעל מילוי, קפלים כמו שאתה הולך, משאיר את מרכז אגסים חשופים. המאפה צריך להקיף בחוזקה אגסים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
לחם אגוזי מלך וצימוקים
חצאי אגסים בסירופ
9
לנצח את הביצה שנותרה עם 1 כפית. מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
תערובת מברשת על קצוות מאפה.
11
מפזרים סוכר שנותר על פירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
אופים עד מאפה זהוב, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מפזרים שקדים על פירות ומעבירים טארט למדף תיל כדי להתקרר.