גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חמאה, בצק עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו אגס, יבש-דובדבן שקדים גאלט, אגס, שקדים, מיובש-דובדבן חום בטי, ו גאלט שקדים-אגס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שקדים במחבת מעל חום בינוני. לבשל, רועד מחבת לעתים קרובות, עד אגוזים קלויים קלות, 5 עד 7 דקות.
מורחים תערובת באופן שווה על מאפה, משאיר גבול 1 אינץ'. אגסי מאוורר במעגל מעל מילוי. לפזר דובדבנים על גבי. מקפלים קצוות מאפה מעל מילוי, קפלים כמו שאתה הולך, משאיר את מרכז אגסים חשופים. המאפה צריך להקיף בחוזקה אגסים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופ
9
לנצח את הביצה שנותרה עם 1 כפית. מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזה
10
תערובת מברשת על קצוות מאפה.
11
מפזרים סוכר שנותר על פירות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלי
12
אופים עד מאפה זהוב, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מפזרים שקדים על פירות ומעבירים טארט למדף תיל כדי להתקרר.