קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

אגס-עוגת קציצות חמוציות

אגס-עוגת קציצות חמוציות
פאי מינסמיט עם חמוציות עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם אגוז מוסקט, allspice הקרקע, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. מתכונים דומים: אגס-עוגת קציצות חמוציות, פאי סריג חמוציות-אגס, ו פאי חמוציות עם סריג מלאכותי.

הוראות

1
מערבבים יחד את כל החומרים למעט בצק מאפה וצינה במיכל אטום, ערבוב לפחות פעם ביום במשך 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
1
שים מתלה תנור בעמדה אמצעית. שים תבנית אפייה גדולה על מתלה ומחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מרדדים חתיכה גדולה יותר של בצק (לשמור על חתיכת הנותרים מקורר) על משטח מקורנן קלות עם מערוך מקור קל לתוך סיבוב 13 אינץ', ולאחר מכן להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'. קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. מעטפת צינה בעת גלגול החוצה פיסת בצק קטנה יותר עבור קרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
3
מרדדים חתיכה קטנה יותר של בצק על משטח מקומח קלות עם פינים מתגלגלים מקורנים קלות לתוך בערך 16 על ידי מלבן 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
4
חותכים לרוחב לרצועות 12 (1 אינץ ' רחב) עם גלגל מאפה או סכין חדה. מערבבים mincemeat, ואז כף לתוך הקליפה בשכבה אפילו. לארוג תבנית סריג על עוגה עם רצועות מאפה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
לקצץ קצוות של רצועות סומק עם קצה הקרום התחתון. מקפלים את הקרום התחתון על הקצוות של הסריג ואת crimp דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
אופים עוגה על תבנית אפייה חמה 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375°F וכסה את קצה העוגה במגן עוגה או בנייר כסף אם הוא מתחיל להשחים מהר מדי. המשך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב מילוי מתחיל בועה סביב קצה, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
להעביר עוגה למתלה וקריר כדי חם או טמפרטורת החדר, על 2 שעות.
8
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.
1
* בשר טחון יכול להיות מקורר עד 2 שבועות.* העוגה שומרת, מכוסה ומקורר, 2 ימים. מביאים לטמפרטורת החדר או מחממים בתנור שחומם מראש 177° 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור