אגס Clafouti עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. אם יש לכם קמח, סוכר ממתקים, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. נסו אגס קלפוטי, אגס קלפוטי, ו אגס קלפוטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חמאה 10 x 3 x 1 1 1/2 אינץ ' צלחת אפייה עגולה ומפזרים את החלק התחתון ואת הצדדים עם 1 כף של הסוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
הכה את הביצים ואת 1/3 כוס סוכר מגורען בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. במהירות נמוכה, מערבבים בקמח, שמנת, תמצית וניל, גרידת לימון, מלח וברנדי אגסים. להפריש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כסף ללא נעליים
2 קורטים ציפורן טחון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בינתיים, לקלף, רבעון, ליבה, ולפרוס את האגסים. מסדרים את הפרוסות בשכבה אחת, מעט מאוורר החוצה, בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
יוצקים את הבלילה מעל האגסים ואופים עד העליון הוא חום זהוב ואת פודינג הוא מוצק, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, זרועים סוכר של ממתקים, קרם פרש.