אגס, שקדים, ובטי חום דובדבן מיובש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מלח ים, אגוז מוסקט טחון, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אגס ושקדים חום בטי, אגס, יבש-דובדבן שקדים גאלט, ו תפוח, אגס חבוש חום בטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים דובדבנים וברנדי בקערה קטנה;בואו להשרות עד דובדבנים לרכך, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
ניקוז (מילואים ברנדי לשימוש נוסף).
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מערבבים לחם ושקדים במעבד. Usingon / כיבוי פונה, להתמזג עד התערובת דומהפירורים גסים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
5
להפיץ פירור mixtureively על גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים תערובת untilcrumb הוא זהב אור פריך, על 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
להעביר פירור mixtureto קערה בינונית; לזרוק עם חמאה מומסת.תניח בצד. לשמור על טמפרטורת התנור.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים קוביות אגס וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
11
תבנית אפיית מתכת בגודל 9x9x2 אינץ ' חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
12
מפזרים 1/3 של תערובת פירור מעל תחתיתשל תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
13
מורחים חצי של תערובת אגס על תערובת פירור. העליון עם1 / 3 של תערובת פירור, ולאחר מכן נותר תערובת אגס.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
14
מפזרים שאריות פירוריםלהסתיים באופן שווה.
15
יוצקים תערובת מים-דבש מעל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
16
מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף וbake30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
הסר רדיד ואופים תערובת פירורים uncovereduntil הוא חום זהוב על גבימילוי אגס מבעבע עבה בקצוות, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
18
הסר מovenand מגניב לפחות 20 דקות. האם קדימה Canbe עשה 1 יום קדימה. מגניב לגמרי, thencover וצינה. לחמם מחדש חשף ב300°f תנור 15 עד 20 דקות.