אגס, שקדים, מיובש-דובדבן חום בטי
אגס, שקדים, ובטי חום דובדבן מיובש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מלח ים, אגוז מוסקט טחון, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אגס ושקדים חום בטי, אגס, יבש-דובדבן שקדים גאלט, ו תפוח, אגס חבוש חום בטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים וברנדי בקערה קטנה;בואו להשרות עד דובדבנים לרכך, 1 עד 2 שעות.
ניקוז (מילואים ברנדי לשימוש נוסף).
מערבבים לחם ושקדים במעבד. Usingon / כיבוי פונה, להתמזג עד התערובת דומהפירורים גסים מאוד.
להפיץ פירור mixtureively על גיליון אפייה rimmed.
אופים תערובת untilcrumb הוא זהב אור פריך, על 16 דקות.
להעביר פירור mixtureto קערה בינונית; לזרוק עם חמאה מומסת.תניח בצד. לשמור על טמפרטורת התנור.
מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים ודבש ב2 כוס מדידה.
מערבבים drainedcherries, סוכר חום, מיץ לימון, lemonpeel, קינמון, אגוז מוסקט, מלח ים, וcloves בקערה גדולה; מערבבים להתמזג היטב.
מוסיפים קוביות אגס וזורקים למעיל.
תבנית אפיית מתכת בגודל 9x9x2 אינץ ' חמאה.
מפזרים 1/3 של תערובת פירור מעל תחתיתשל תבנית אפייה מוכנה.
מורחים חצי של תערובת אגס על תערובת פירור. העליון עם1 / 3 של תערובת פירור, ולאחר מכן נותר תערובת אגס.
מפזרים שאריות פירוריםלהסתיים באופן שווה.
יוצקים תערובת מים-דבש מעל.
מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף וbake30 דקות.
הסר רדיד ואופים תערובת פירורים uncovereduntil הוא חום זהוב על גבימילוי אגס מבעבע עבה בקצוות, כ 45 דקות יותר.
הסר מovenand מגניב לפחות 20 דקות. האם קדימה Canbe עשה 1 יום קדימה. מגניב לגמרי, thencover וצינה. לחמם מחדש חשף ב300°f תנור 15 עד 20 דקות.