קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס, שקדים, מיובש-דובדבן חום בטי

אגס, שקדים, מיובש-דובדבן חום בטי
אגס, שקדים, ובטי חום דובדבן מיובש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מלח ים, אגוז מוסקט טחון, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אגס ושקדים חום בטי, אגס, יבש-דובדבן שקדים גאלט, ו תפוח, אגס חבוש חום בטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים דובדבנים וברנדי בקערה קטנה;בואו להשרות עד דובדבנים לרכך, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
ניקוז (מילואים ברנדי לשימוש נוסף).
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מערבבים לחם ושקדים במעבד. Usingon / כיבוי פונה, להתמזג עד התערובת דומהפירורים גסים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
5
להפיץ פירור mixtureively על גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים תערובת untilcrumb הוא זהב אור פריך, על 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
להעביר פירור mixtureto קערה בינונית; לזרוק עם חמאה מומסת.תניח בצד. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים ודבש ב2 כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
9
מערבבים drainedcherries, סוכר חום, מיץ לימון, lemonpeel, קינמון, אגוז מוסקט, מלח ים, וcloves בקערה גדולה; מערבבים להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
10
מוסיפים קוביות אגס וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
תבנית אפיית מתכת בגודל 9x9x2 אינץ ' חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
מפזרים 1/3 של תערובת פירור מעל תחתיתשל תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
13
מורחים חצי של תערובת אגס על תערובת פירור. העליון עם1 / 3 של תערובת פירור, ולאחר מכן נותר תערובת אגס.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מפזרים שאריות פירוריםלהסתיים באופן שווה.
15
יוצקים תערובת מים-דבש מעל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
16
מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף וbake30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
17
הסר רדיד ואופים תערובת פירורים uncovereduntil הוא חום זהוב על גבימילוי אגס מבעבע עבה בקצוות, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
18
הסר מovenand מגניב לפחות 20 דקות. האם קדימה Canbe עשה 1 יום קדימה. מגניב לגמרי, thencover וצינה. לחמם מחדש חשף ב300°f תנור 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
19
מגישים חם עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
20
בתיאבון