קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

אגסים קלויים עם גבינה כחולה

אגסים קלויים עם גבינה כחולה
אגסים קלויים עם גבינה כחולה נטול גלוטן, תוספת. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.26 דולר למנה. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם אגסים אך אנג'ו, סיידר תפוחים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 62%. מתכונים דומים: אגסים קלויים עם חמוציות, גבינה כחולה ואגוזי מלך, סלט ירוק עם אגסים קלויים וגבינה כחולה, ו אגסים עם גבינה כחולה ופרושוטו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מקלפים את האגסים ופורסים אותם לאורכם לחצאים. בעזרת סכין קילוף חדה קטנה וכדור מלון, הוציאו את הליבה והזרעים מכל אגס והשאירו באר עגולה למילוי. חתוך פרוסה קטנה מהצדדים המעוגלים של כל חצי אגס כך שהם יושבים בתבנית האפייה מבלי להתנדנד. זורקים את האגסים עם מעט מיץ לימון כדי למנוע מהם להשחים. מסדרים אותם, בצד הליבה כלפי מעלה, בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את האגסים בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
זורקים בעדינות את הגבינה הכחולה המתפוררת, החמוציות המיובשות ואגוזי המלך יחד בקערה קטנה. מחלקים את התערובת בין האגסים, תולים אותה על גבי הכניסה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
באותה קערה קטנה, שלבו את סיידר התפוחים, הנמל והסוכר החום, תוך ערבוב להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
כָּתֵףכָּתֵף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים את התערובת מעל האגסים ומסביבם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
אופים את האגסים, מתבשלים מדי פעם בתערובת הסיידר, למשך 30 דקות, או עד שהם רכים. מניחים בצד עד חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
רגע לפני ההגשה מקציפים בקערה גדולה את שמן הזית, 1/4 כוס מיץ הלימון ו -1 / 4 כוס מנוזל הבליטה. מחלקים את ארוגולה בין 6 צלחות ומעל כל אחד עם חצי אגס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מזלפים כל אגס עם מעט מנוזל הבליטה, מפזרים מלח ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום