קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

אגסים קלויים עם גבינה כחולה

אגסים קלויים עם גבינה כחולה
אגסים קלויים עם גבינה כחולה נטול גלוטן, תוספת. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.26 דולר למנה. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם אגסים אך אנג'ו, סיידר תפוחים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 62%. מתכונים דומים: אגסים קלויים עם חמוציות, גבינה כחולה ואגוזי מלך, סלט ירוק עם אגסים קלויים וגבינה כחולה, ו אגסים עם גבינה כחולה ופרושוטו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
מקלפים את האגסים ופורסים אותם לאורכם לחצאים. בעזרת סכין קילוף חדה קטנה וכדור מלון, הוציאו את הליבה והזרעים מכל אגס והשאירו באר עגולה למילוי. חתוך פרוסה קטנה מהצדדים המעוגלים של כל חצי אגס כך שהם יושבים בתבנית האפייה מבלי להתנדנד. זורקים את האגסים עם מעט מיץ לימון כדי למנוע מהם להשחים. מסדרים אותם, בצד הליבה כלפי מעלה, בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את האגסים בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
זורקים בעדינות את הגבינה הכחולה המתפוררת, החמוציות המיובשות ואגוזי המלך יחד בקערה קטנה. מחלקים את התערובת בין האגסים, תולים אותה על גבי הכניסה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
באותה קערה קטנה, שלבו את סיידר התפוחים, הנמל והסוכר החום, תוך ערבוב להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים את התערובת מעל האגסים ומסביבם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
אופים את האגסים, מתבשלים מדי פעם בתערובת הסיידר, למשך 30 דקות, או עד שהם רכים. מניחים בצד עד חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
רגע לפני ההגשה מקציפים בקערה גדולה את שמן הזית, 1/4 כוס מיץ הלימון ו -1 / 4 כוס מנוזל הבליטה. מחלקים את ארוגולה בין 6 צלחות ומעל כל אחד עם חצי אגס.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מזלפים כל אגס עם מעט מנוזל הבליטה, מפזרים מלח ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות