קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

אגסים קלויים עם גבינה כחולה

אגסים קלויים עם גבינה כחולה
אגסים קלויים עם גבינה כחולה נטול גלוטן, תוספת. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.26 דולר למנה. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם אגסים אך אנג'ו, סיידר תפוחים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 62%. מתכונים דומים: אגסים קלויים עם חמוציות, גבינה כחולה ואגוזי מלך, סלט ירוק עם אגסים קלויים וגבינה כחולה, ו אגסים עם גבינה כחולה ופרושוטו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
מקלפים את האגסים ופורסים אותם לאורכם לחצאים. בעזרת סכין קילוף חדה קטנה וכדור מלון, הוציאו את הליבה והזרעים מכל אגס והשאירו באר עגולה למילוי. חתוך פרוסה קטנה מהצדדים המעוגלים של כל חצי אגס כך שהם יושבים בתבנית האפייה מבלי להתנדנד. זורקים את האגסים עם מעט מיץ לימון כדי למנוע מהם להשחים. מסדרים אותם, בצד הליבה כלפי מעלה, בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את האגסים בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
זורקים בעדינות את הגבינה הכחולה המתפוררת, החמוציות המיובשות ואגוזי המלך יחד בקערה קטנה. מחלקים את התערובת בין האגסים, תולים אותה על גבי הכניסה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
באותה קערה קטנה, שלבו את סיידר התפוחים, הנמל והסוכר החום, תוך ערבוב להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
יוצקים את התערובת מעל האגסים ומסביבם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
אופים את האגסים, מתבשלים מדי פעם בתערובת הסיידר, למשך 30 דקות, או עד שהם רכים. מניחים בצד עד חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
8
רגע לפני ההגשה מקציפים בקערה גדולה את שמן הזית, 1/4 כוס מיץ הלימון ו -1 / 4 כוס מנוזל הבליטה. מחלקים את ארוגולה בין 6 צלחות ומעל כל אחד עם חצי אגס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
9
מזלפים כל אגס עם מעט מנוזל הבליטה, מפזרים מלח ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח