אגרוף ברד אדום
גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ לימון, מיץ אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אגרוף רפש, פונץ ' ברד חמוציות, ו בננה סלאש פונץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את תערובת ג ' לטין תות ו 9 כוסות מים רותחים. תניח בצד. בסיר גדול, להביא את 9 כוסות המים הנותרים לרתיחה. מערבבים את הסוכר עד מומס.
יוצקים את מי הסוכר לתוך מי הג ' לטין, ואז מערבבים את מיץ האננס ומיץ לימון, ערבוב היטב.
יוצקים לתוך ארבע שקיות מקפיא בגודל 1 ליטר, או מחבתות די Bundt להקפיא.
כדי להכין פונץ', מניחים את אחת המנות הקפואות לתוך קערת פונץ', ושופכים בקבוק 1 של ג ' ינג ' ר אייל מעל.