אדובו עוף
Adobo עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 903 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בצל, מים, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook, Adobo עוף, ו Adobo עוף.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף למחבת; לטגן 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 3 דקות.
להוסיף שום; saut 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים רוטב סויה ו-5 המרכיבים הבאים( דרך עלה דפנה); מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל 12 דקות. לחשוף ולבשל 20 דקות או עד העוף נעשה רוטב מתעבה. להשליך עלה דפנה.