קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

אודון עם ביצה רכה ובצל ירוק (Onsen Tamago Udon)

אודון עם ביצה רכה ובצל ירוק (Onsen Tamago Udon)
אודון עם ביצה רכה בצל ירוק (Onsen Tamago Udon) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. אם יש לכם אבקת שבעה תבלינים, בצל ירוק רגיל, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ברווז צלוי ופטריות אודון (קאמו קינוקו אודון), סלט אודון צונן (Hiyashi Chukan אודון), ו בשר קארי אודון (Kare Udon) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר גדול של מים עד 16
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעדינות להנמיך ביצים לתוך מים ומבשלים 30 דקות, שמירה על טמפרטורת המים בין 152 ו 156 (להוסיף כף של מי קרח כדי לשלוט על עליית החום). צונן ביצים במים קרים, ואז בזהירות לפצח לתוך מנה קטנה, רדודה. או ביצים רכות כמו שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
להרתיח אודון (ראה "יסודות אודון," להלן). באמצעות מסננת גדולה, לגרוף אטריות לתוך קערה גדולה ולשמור מים כדי לחמם קערות מרק.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בינתיים, לשים בצל ירוק בקערה של מים קרים להתרפס במרץ סביב עם האצבעות שלך להפריד לטבעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
ניקוז; חזור פעמיים.
6
להביא מרק לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
חם 4 קערות מרק על ידי טבילה אותם במים חמים אודון בישול. מחלקים אטריות בין קערות. לגרוף ביצה לתוך כל אחד, משאיר מאחור את רוב לבן, ואת מרק מצקת על אטריות. למעלה עם בצל ירוק קמצוץ של אבקת שבע תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
8
אודון יסודות אודון (אטריות קמח חיטה): חנות-קנה אטריות טרי קפוא יש מרקם גמיש כי הוא הקרוב ביותר תוצרת בית, בעוד אלה יבשים נוטים להיות רזה רפוי. כדי לבשל חנות-קנה טרי קפוא אודון, זרוק את הבלוק הקפוא לתוך מים רותחים. כאשר המים רותחים שוב, לנקז. מבשלים אודון ממש לפני ההגשה; האטריות לקבל דביק כפי שהם יושבים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חיטהחיטה
9
הפוך קדימה: ביצים בקליפה, עד 2 ימים, מקורר. בצל ירוק, עד 1 יום, מקורר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל