קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות90
מגזין

אווז צלוי עם אורז בר מלית

אווז צלוי עם אורז בר מלית
אווז צלוי עם מילוי אורז בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1757 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 157 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, אווז, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו אווז צלוי עם אורז בר-ערמון מלית, אווז בר עם מילוי קרביים, ו אווז צלוי עם מילוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את האורז מבושל, אגוזים, תפוחים, בצל, ועשבי תיבול. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אורז מבושלאורז מבושל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2
הסר את הצוואר, הלב, וgizzard מן האווז. שטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ. להתייבש. למלא את חלל האווז עם המילוי, שיפוד סגור, מחרוזת תחרה סביב שיפודים. מסבך את הציפור.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
צלי בתנור שחומם מראש 325 מעלות F (165 מעלות C), השד בצד למטה, במשך 1 1/2 שעות. לצייר את השומן כפי שהוא מצטבר. הסתובב וצלה עוד 11/2 שעות. כאשר נעשה, המיצים צריכים לרוץ ברור כאשר הציפור הוא דקר שבו הירך מתחבר לגוף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
הסר מיתרים ושיפודים לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
בעוד האווז נצלה, הניחו את הצוואר, הלב, ואת הקורקבן בסיר עם מים.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
תן להתבשל בעדינות, מכוסה חלקית, במשך כמה שעות, עד מופחת מעט פחות מ 2 כוסות. מתבלים את המרק לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן מן המחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מפזרים קצת קמח על הקרקעית, 1 עד 2 כפות, תלוי כמה עבה אתה אוהב את הרוטב שלך. הגדר את המחבת על אש נמוכה. מערבבים במשך 2 דקות, מגרד את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את מרק האווז השמור למחבת, ומקציפים עד לקבלת חלקה. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים בסירת רוטב לצד הציפור.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב