קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות88
מגזין

אווז צלוי עם מילוי שזיף מיובש ורוטב יין אדום

אווז צלוי עם מילוי שזיף מיובש ורוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אווז קלוי עם מלית שזיף מיובש ברנדי ורוטב יין אדום. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 112 גרם חלבון 231 גרם של שומן, וסך הכל 2632 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סלרי, אווז oneâ, גבעול סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו אווז עם תפוח-מילוי שזיף מיובש, אווז צלוי עם מילוי שום מתובל, ו Brandied-Prune Clafouti (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את האווז
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
2
תוציא את הקרביים מהחור. מקררים את הכבד לשימוש במילוי ומניחים בצד את הקרביים האחרים למרק. לקרוע את כל הפקדות רופפות של שומן מתוך פתחי החלל. עם סכין שפים, לחתוך ולהזמין את שני החלקים המרוחקים הארוכים ביותר של כל כנף, משאיר רק את החלק הקרוב ביותר לשד עדיין מחובר. לאחר מכן, עם סכין קילוף, חורים זין בעור סביב הירכיים, להיזהר לא לחתוך את הבשר. לבסוף, העונה אווז בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. מונח על מדף על תבנית אפייה ומקרר, חשוף, בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
אווז שלםאווז שלם
כבדכבד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
הפוך את המרק ולהתחיל את המילוי
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
4
באמצעות סכין קצבים, לחתוך את הצוואר ואת הכנפיים לתוך 4 חלקים אינץ'. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
קליברקליבר
5
מחממים את השמן בסיר מרק 5 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את הצוואר, הכנפיים והקרביים (לא כולל הכבד). לבשל, מפנה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
7
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, טימין ועלי דפנה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
מוסיפים 1 ליטר מים וקמצוץ קטן של מלח ומביאים לרתיחה. מיד להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות במשך 2 שעות. מסננים, משליכים את המוצקים, ומתקררים לטמפרטורת החדר לפני הקירור. אתה צריך 1-1/3 כדי 1-3/4 מרק כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מערבבים את השזיפים והברנדי למילוי בקערה קטנה, כיסוי, ותלול בן לילה. מסדרים את קוביות הלחם למילוי על תבנית אפייה ומניחים בצד, חשופים, להתייבש בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
קיטור האווז
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
11
שים את השד אווז בצד על מתלה V במחבת גדולה flameproof צלייה עם צדדים לפחות 3 אינץ ' גבוה. הגדר את המחבת על החלק העליון של התנור על המבער הגדול ולהוסיף על 1 אינץ ' של מים. מכסים את המחבת הצלייה בחוזקה בנייר כסף כבד (או עם מכסה הכיפה אם משתמשים בצולה מכוסה). מביאים לרתיחה ומנמיכים את החום כך שהמים פשוט מבעבעים. קיטור האווז במשך 40 דקות. בדוק את הנוזל מדי פעם כדי לוודא שהוא לא התאדה ולהוסיף מים חמים במידת הצורך. כבה את החום ולחשוף את המחבת, להיות זהיר של האדים.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
הסר את האווז ואת המתלה מן המחבת ולהניח בצד במשך 20 עד 30 דקות עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הפוך את המילוי וצולה את האווז
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
14
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 163°. Spoon 2 Tbs. שניתנו שומן אווז מהנוזל המהביל במחבת הצלייה (הזמנת השאר) ושמנו אותו במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מוסיפים את כבד האווז ומטופח, מסתובבים כמה פעמים, עד שהוא חומים ומרגיש קפיצי, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
16
העברה ללוח חיתוך כדי להתקרר. להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את הסלרי, בצל, שום, טימין, ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל. מערבבים, מכסים, ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מעבירים את הירקות לקערת ערבוב גדולה. מערבבים את קוביות הלחם, שזיפים מיובשים ספוגים, פטרוזיליה, שידות תפוזים ולימון, ו 1/2 כפית. מלח. קוצצים את הכבד ומוסיפים אותו לקערה. בדוק את האווז עבור pinfeathers או quillsthese נמצאים לרוב סביב הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
אווז שלםאווז שלם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כבדכבד
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
18
הסר כל עם פינצטה חזקה או צבת. באמצעות כף גדולה, באופן רופף למלא את החלל הגדול של האווז עם מלית. אם יש שאריות מלית, להשתמש בו כדי למלא את חלל הצוואר הקטן יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
19
יוצקים את הנוזל המהביל מן המחבת צלייה לתוך כלי נקי ולהשאיר בטמפרטורת החדר עד מגניב. כאשר הנוזל והשומן הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, כפית את השומן, להפריש 2 Tbs. לרוטב, אנדרסרב את השאר לבישול; להשליך את המים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
20
החזירו את מתלה הצלייה ואת האווז למחבת הצלייה. צלי במשך 1-1 / 2 שעות ולאחר מכן לסובב את המחבת אפילו לבישול. המשך צלייה עד הבשר על מקלות התיפוף מרגיש רך מאוד כאשר נלחץ, 1/2 עד 1 שעה יותר. אתה יכול גם לבדוק כי הירך (ליד המפרק) הוא 79° כדי180 וכי המילוי הוא לפחות165.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
21
תוציא את האווז מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
22
הגדר את האווז במקום ללא טיוטה לנוח במשך 20 עד 45 דקות. אם המטבח הוא מגניב, אוהל הציפור בחופשיות עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
23
הפוך את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
24
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה, נזהרים להשאיר מאחור את כל טפטופי המחבת הטעימים. מניחים את מחבת הקלייה על אש בינונית על המבער הגדול ומוסיפים את היין, ערבוב וגירוד בכפית עץ כדי לשחרר את כל טפטוף המחבת. מביאים לרתיחה ולהפחית על ידי כמחצית, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. לגרד את התוכן של המחבת צלייה לתוך מסננת להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
25
בסיר בינוני מעל חום בינוני, מחממים את 2 Tbs. שומן אווז שמור.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
26
לטאטא בקמח ולהמשיך לטאטא במשך כ 1 דקה. לאט לאט לטאטא את הנוזל מן המחבת צלייה ולאחר מכן לטאטא במרק. מבשלים, מטאטא לעתים קרובות, עד מעובה מלא בטעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
27
להקציף בג ' לי עד נמס. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומתחממים בזמן שאתה מגלף את האווז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אווז שלםאווז שלם
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
28
מגישים את האווז ומילוי עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
29
הצעות למשקאות
מרכיבים שתצטרך
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
30
לשתות: נסה את חואן גיל Monastrell 2006 ($1
מרכיבים שתצטרך
MourvedreMourvedre
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
31
מג ' ומילה, ספרד. פיקנטי וחריף, עם שכבות עמוקות של קאסיס וגימור ארוך.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
1
קלוריות
1
940, שומן
2
59, קלוריות שומן
1
530, שומן רווי
2
18, חלבון
3
68, שומן חד רווי
4
27, פחמימות
5
780, כולסטרול
6
235, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
28, שומן רב בלתי רווי
2
7, נתרן