קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות88
מגזין

אווז צלוי עם מילוי שזיף מיובש ורוטב יין אדום

אווז צלוי עם מילוי שזיף מיובש ורוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אווז קלוי עם מלית שזיף מיובש ברנדי ורוטב יין אדום. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 112 גרם חלבון 231 גרם של שומן, וסך הכל 2632 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סלרי, אווז oneâ, גבעול סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו אווז עם תפוח-מילוי שזיף מיובש, אווז צלוי עם מילוי שום מתובל, ו Brandied-Prune Clafouti (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את האווז
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
2
תוציא את הקרביים מהחור. מקררים את הכבד לשימוש במילוי ומניחים בצד את הקרביים האחרים למרק. לקרוע את כל הפקדות רופפות של שומן מתוך פתחי החלל. עם סכין שפים, לחתוך ולהזמין את שני החלקים המרוחקים הארוכים ביותר של כל כנף, משאיר רק את החלק הקרוב ביותר לשד עדיין מחובר. לאחר מכן, עם סכין קילוף, חורים זין בעור סביב הירכיים, להיזהר לא לחתוך את הבשר. לבסוף, העונה אווז בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. מונח על מדף על תבנית אפייה ומקרר, חשוף, בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
אווז שלםאווז שלם
כבדכבד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
הפוך את המרק ולהתחיל את המילוי
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
באמצעות סכין קצבים, לחתוך את הצוואר ואת הכנפיים לתוך 4 חלקים אינץ'. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קליברקליבר
5
מחממים את השמן בסיר מרק 5 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הצוואר, הכנפיים והקרביים (לא כולל הכבד). לבשל, מפנה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
7
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, טימין ועלי דפנה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים 1 ליטר מים וקמצוץ קטן של מלח ומביאים לרתיחה. מיד להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות במשך 2 שעות. מסננים, משליכים את המוצקים, ומתקררים לטמפרטורת החדר לפני הקירור. אתה צריך 1-1/3 כדי 1-3/4 מרק כוסות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מערבבים את השזיפים והברנדי למילוי בקערה קטנה, כיסוי, ותלול בן לילה. מסדרים את קוביות הלחם למילוי על תבנית אפייה ומניחים בצד, חשופים, להתייבש בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
קיטור האווז
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
11
שים את השד אווז בצד על מתלה V במחבת גדולה flameproof צלייה עם צדדים לפחות 3 אינץ ' גבוה. הגדר את המחבת על החלק העליון של התנור על המבער הגדול ולהוסיף על 1 אינץ ' של מים. מכסים את המחבת הצלייה בחוזקה בנייר כסף כבד (או עם מכסה הכיפה אם משתמשים בצולה מכוסה). מביאים לרתיחה ומנמיכים את החום כך שהמים פשוט מבעבעים. קיטור האווז במשך 40 דקות. בדוק את הנוזל מדי פעם כדי לוודא שהוא לא התאדה ולהוסיף מים חמים במידת הצורך. כבה את החום ולחשוף את המחבת, להיות זהיר של האדים.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
הסר את האווז ואת המתלה מן המחבת ולהניח בצד במשך 20 עד 30 דקות עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הפוך את המילוי וצולה את האווז
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
14
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 163°. Spoon 2 Tbs. שניתנו שומן אווז מהנוזל המהביל במחבת הצלייה (הזמנת השאר) ושמנו אותו במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מוסיפים את כבד האווז ומטופח, מסתובבים כמה פעמים, עד שהוא חומים ומרגיש קפיצי, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
16
העברה ללוח חיתוך כדי להתקרר. להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את הסלרי, בצל, שום, טימין, ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל. מערבבים, מכסים, ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מעבירים את הירקות לקערת ערבוב גדולה. מערבבים את קוביות הלחם, שזיפים מיובשים ספוגים, פטרוזיליה, שידות תפוזים ולימון, ו 1/2 כפית. מלח. קוצצים את הכבד ומוסיפים אותו לקערה. בדוק את האווז עבור pinfeathers או quillsthese נמצאים לרוב סביב הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
אווז שלםאווז שלם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כבדכבד
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
18
הסר כל עם פינצטה חזקה או צבת. באמצעות כף גדולה, באופן רופף למלא את החלל הגדול של האווז עם מלית. אם יש שאריות מלית, להשתמש בו כדי למלא את חלל הצוואר הקטן יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
19
יוצקים את הנוזל המהביל מן המחבת צלייה לתוך כלי נקי ולהשאיר בטמפרטורת החדר עד מגניב. כאשר הנוזל והשומן הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, כפית את השומן, להפריש 2 Tbs. לרוטב, אנדרסרב את השאר לבישול; להשליך את המים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20
החזירו את מתלה הצלייה ואת האווז למחבת הצלייה. צלי במשך 1-1 / 2 שעות ולאחר מכן לסובב את המחבת אפילו לבישול. המשך צלייה עד הבשר על מקלות התיפוף מרגיש רך מאוד כאשר נלחץ, 1/2 עד 1 שעה יותר. אתה יכול גם לבדוק כי הירך (ליד המפרק) הוא 79° כדי180 וכי המילוי הוא לפחות165.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
21
תוציא את האווז מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
22
הגדר את האווז במקום ללא טיוטה לנוח במשך 20 עד 45 דקות. אם המטבח הוא מגניב, אוהל הציפור בחופשיות עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
23
הפוך את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
24
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה, נזהרים להשאיר מאחור את כל טפטופי המחבת הטעימים. מניחים את מחבת הקלייה על אש בינונית על המבער הגדול ומוסיפים את היין, ערבוב וגירוד בכפית עץ כדי לשחרר את כל טפטוף המחבת. מביאים לרתיחה ולהפחית על ידי כמחצית, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. לגרד את התוכן של המחבת צלייה לתוך מסננת להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
25
בסיר בינוני מעל חום בינוני, מחממים את 2 Tbs. שומן אווז שמור.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
26
לטאטא בקמח ולהמשיך לטאטא במשך כ 1 דקה. לאט לאט לטאטא את הנוזל מן המחבת צלייה ולאחר מכן לטאטא במרק. מבשלים, מטאטא לעתים קרובות, עד מעובה מלא בטעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
27
להקציף בג ' לי עד נמס. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומתחממים בזמן שאתה מגלף את האווז.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אווז שלםאווז שלם
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
28
מגישים את האווז ומילוי עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
29
הצעות למשקאות
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
30
לשתות: נסה את חואן גיל Monastrell 2006 ($1
מרכיבים שתצטרך
MourvedreMourvedre
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
31
מג ' ומילה, ספרד. פיקנטי וחריף, עם שכבות עמוקות של קאסיס וגימור ארוך.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
1
קלוריות
1
940, שומן
2
59, קלוריות שומן
1
530, שומן רווי
2
18, חלבון
3
68, שומן חד רווי
4
27, פחמימות
5
780, כולסטרול
6
235, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
28, שומן רב בלתי רווי
2
7, נתרן