אווז צלוי עם מילוי שזיף מיובש ורוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אווז קלוי עם מלית שזיף מיובש ברנדי ורוטב יין אדום. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 112 גרם חלבון 231 גרם של שומן, וסך הכל 2632 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סלרי, אווז oneâ, גבעול סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו אווז עם תפוח-מילוי שזיף מיובש, אווז צלוי עם מילוי שום מתובל, ו Brandied-Prune Clafouti (מתכונים דומים).
הוראות
תוציא את הקרביים מהחור. מקררים את הכבד לשימוש במילוי ומניחים בצד את הקרביים האחרים למרק. לקרוע את כל הפקדות רופפות של שומן מתוך פתחי החלל. עם סכין שפים, לחתוך ולהזמין את שני החלקים המרוחקים הארוכים ביותר של כל כנף, משאיר רק את החלק הקרוב ביותר לשד עדיין מחובר. לאחר מכן, עם סכין קילוף, חורים זין בעור סביב הירכיים, להיזהר לא לחתוך את הבשר. לבסוף, העונה אווז בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. מונח על מדף על תבנית אפייה ומקרר, חשוף, בין לילה.
הפוך את המרק ולהתחיל את המילוי
באמצעות סכין קצבים, לחתוך את הצוואר ואת הכנפיים לתוך 4 חלקים אינץ'. להתייבש עם מגבות נייר.
מחממים את השמן בסיר מרק 5 ליטר על אש בינונית.
מוסיפים את הצוואר, הכנפיים והקרביים (לא כולל הכבד). לבשל, מפנה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי, טימין ועלי דפנה ומערבבים.
מוסיפים 1 ליטר מים וקמצוץ קטן של מלח ומביאים לרתיחה. מיד להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות במשך 2 שעות. מסננים, משליכים את המוצקים, ומתקררים לטמפרטורת החדר לפני הקירור. אתה צריך 1-1/3 כדי 1-3/4 מרק כוסות.
מערבבים את השזיפים והברנדי למילוי בקערה קטנה, כיסוי, ותלול בן לילה. מסדרים את קוביות הלחם למילוי על תבנית אפייה ומניחים בצד, חשופים, להתייבש בן לילה.
שים את השד אווז בצד על מתלה V במחבת גדולה flameproof צלייה עם צדדים לפחות 3 אינץ ' גבוה. הגדר את המחבת על החלק העליון של התנור על המבער הגדול ולהוסיף על 1 אינץ ' של מים. מכסים את המחבת הצלייה בחוזקה בנייר כסף כבד (או עם מכסה הכיפה אם משתמשים בצולה מכוסה). מביאים לרתיחה ומנמיכים את החום כך שהמים פשוט מבעבעים. קיטור האווז במשך 40 דקות. בדוק את הנוזל מדי פעם כדי לוודא שהוא לא התאדה ולהוסיף מים חמים במידת הצורך. כבה את החום ולחשוף את המחבת, להיות זהיר של האדים.
הסר את האווז ואת המתלה מן המחבת ולהניח בצד במשך 20 עד 30 דקות עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
הפוך את המילוי וצולה את האווז
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 163°. Spoon 2 Tbs. שניתנו שומן אווז מהנוזל המהביל במחבת הצלייה (הזמנת השאר) ושמנו אותו במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את כבד האווז ומטופח, מסתובבים כמה פעמים, עד שהוא חומים ומרגיש קפיצי, על 6 דקות.
העברה ללוח חיתוך כדי להתקרר. להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את הסלרי, בצל, שום, טימין, ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל. מערבבים, מכסים, ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, 10 עד 12 דקות.
מעבירים את הירקות לקערת ערבוב גדולה. מערבבים את קוביות הלחם, שזיפים מיובשים ספוגים, פטרוזיליה, שידות תפוזים ולימון, ו 1/2 כפית. מלח. קוצצים את הכבד ומוסיפים אותו לקערה. בדוק את האווז עבור pinfeathers או quillsthese נמצאים לרוב סביב הרגליים.
הסר כל עם פינצטה חזקה או צבת. באמצעות כף גדולה, באופן רופף למלא את החלל הגדול של האווז עם מלית. אם יש שאריות מלית, להשתמש בו כדי למלא את חלל הצוואר הקטן יותר.
יוצקים את הנוזל המהביל מן המחבת צלייה לתוך כלי נקי ולהשאיר בטמפרטורת החדר עד מגניב. כאשר הנוזל והשומן הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, כפית את השומן, להפריש 2 Tbs. לרוטב, אנדרסרב את השאר לבישול; להשליך את המים.
החזירו את מתלה הצלייה ואת האווז למחבת הצלייה. צלי במשך 1-1 / 2 שעות ולאחר מכן לסובב את המחבת אפילו לבישול. המשך צלייה עד הבשר על מקלות התיפוף מרגיש רך מאוד כאשר נלחץ, 1/2 עד 1 שעה יותר. אתה יכול גם לבדוק כי הירך (ליד המפרק) הוא 79° כדי180 וכי המילוי הוא לפחות165.
הגדר את האווז במקום ללא טיוטה לנוח במשך 20 עד 45 דקות. אם המטבח הוא מגניב, אוהל הציפור בחופשיות עם נייר כסף.
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה, נזהרים להשאיר מאחור את כל טפטופי המחבת הטעימים. מניחים את מחבת הקלייה על אש בינונית על המבער הגדול ומוסיפים את היין, ערבוב וגירוד בכפית עץ כדי לשחרר את כל טפטוף המחבת. מביאים לרתיחה ולהפחית על ידי כמחצית, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. לגרד את התוכן של המחבת צלייה לתוך מסננת להגדיר מעל קערה.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, מחממים את 2 Tbs. שומן אווז שמור.
לטאטא בקמח ולהמשיך לטאטא במשך כ 1 דקה. לאט לאט לטאטא את הנוזל מן המחבת צלייה ולאחר מכן לטאטא במרק. מבשלים, מטאטא לעתים קרובות, עד מעובה מלא בטעם, על 5 דקות.
להקציף בג ' לי עד נמס. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומתחממים בזמן שאתה מגלף את האווז.
מגישים את האווז ומילוי עם הרוטב בצד.
לשתות: נסה את חואן גיל Monastrell 2006 ($1
מג ' ומילה, ספרד. פיקנטי וחריף, עם שכבות עמוקות של קאסיס וגימור ארוך.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות