אוכמניות-טימין פירורי עוגה היא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. 108 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, עלי טימין, מיץ לימון מ 1 לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת פירורים אוכמניות, עוגת פירורים אוכמניות, ו עוגת פירורים אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. קל לרסס 13-על ידי 9 אינץ תבנית עוגה עם תרסיס אפייה. מחבת קו עם נייר קלף או רדיד כבד לאורך עם גיליון אחד, ולאחר מכן לרוחב עם גיליון שני כדי ליצור קלע; לרסס שוב עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעי
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
2
לציפוי: לשפשף גרידת לימון לתוך סוכר חום עם קצות אצבעות עד לא קווצות להישאר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
כסף ללא נעליים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוסיפים קמח ומשלבים בקערה בינונית. באמצעות שני סכיני ארוחת ערב, לחתוך חמאה עד תערובת דומה חול רטוב. מערבבים אגוזים וקורנית; להפריש.
הוסף חמאה והכה על מהירות בינונית עד בשילוב, על 1 דקה (התערובת תהיה מתפוררת).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
3
בקערה קטנה, להכות יחד ביצים, חלב חמאה, מיץ לימון, וניל. עם מערבל במהירות בינונית-נמוכה, להוסיף תערובת ביצה בזרם יציב איטי. הכה רק עד בשילוב. השהה מיקסר, לגרד צדדים ותחתית של קערה, ואז להכות תערובת על מהירות בינונית גבוהה עד משולב היטב, על 30 שניות.