קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

אוכמניות-כיכרות זרע פרג

אוכמניות-כיכרות זרע פרג
אוכמניות-פרג כיכרות זרע הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1040 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם תמצית שקדים, אבקת אפייה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כיכרות פרג פולניות, לחם לימון פרג, ו כיכרות זרע מיני פרג.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת 4 מחבתות כיכר מיני (על 5 על 3 אינץ ' כל) עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח בקערה גדולה. הכה את החלב, 1 1/3 כוסות שמן צמחי, את הביצים, פרג זרעים, שקדים ו וניל תמציות במערבל דוכן מצויד מצורף ההנעה על מהירות בינונית עד בשילוב. בהדרגה להכות בתערובת הקמח עד משולב היטב. מקפלים את האוכמניות לתוך הבלילה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
( 23)( 23)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות ואופים עד הזהב על גבי וקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה, 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להעביר את המחבתות למתלה ולתת מגניב על 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוגות כדי להתקרר לחלוטין.
6
צילום: צ ' ארלס מאסטרס