אוכמניות תפוח פריך
אוכמניות תפוח פריך הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-98 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך תפוחים, מלח כשר, מיץ לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תפוח אוכמניות פריך, אוכמניות תפוח פריך, ו תפוח-אוכמניות פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם חמאה.
היכו 2 כוסות קמח מחיטה מלאה, שיבולת שועל מגולגלת, חמאה, 1/2 כוס סוכר חום, 1/2 כוס סוכר לבן, 1 כפית קינמון, ו 1/4 כפית מלח כשר בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהתערובת בגודל אפונה ומתפוררת, 3 עד 5 דקות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
שלב תפוחים, אוכמניות, 1/4 כוס סוכר חום, 1/4 כוס סוכר לבן, 2 כפות קמח מחיטה מלאה, מיץ לימון וגרידת, 1 כפית קינמון, ואגוז מוסקט בקערה גדולה; להעביר לתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים תערובת פירורים על תערובת פירות.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי הוא השחמה ופירות תוסס, 35 עד 45 דקות.