אוסובוקו עם עגבניות, זיתים, וגרמולטה דורש על 75 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 190 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם יין, מרק עוף, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו אוסובוקו עם גרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פט שנקס יבש ומתבלע במלח ופלפל. מחלקים שנקים וקמח בין 2 שקיות פלסטיק sealable גדול לרעוד מעיל, ולאחר מכן להסיר את השוקיים משקיות, רועד את עודף קמח.
מוסיפים את מרכיבי התבשיל הנותרים ומביאים לרתיחה, ערבוב. מסדרים שנקס בסיר בשכבה 1 ולחזור לרתיחה. מכסים את הסיר ואת השוקיים braise באמצע התנור עד רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזיר
6
הסר מחרוזות מ osso buco ולהשליך יחד עם גבעולי פטרוזיליה עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
1
מערבבים יחד מרכיבים גרמולטה בקערה קטנה ומפזרים על אוסובוקו.
* אוסובוקו (ללא גרמולטה) יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור 163° 30 עד 40 דקות. * אוסובוקו יכול גם להיות מבושל במחבת צלייה גדולה. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים להשחמה ורתיחה, ולאחר מכן לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר לצלימה.