אוסובוקו עם עגבניות, זיתים, וגרמולטה דורש על 75 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 190 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם יין, מרק עוף, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו אוסובוקו עם גרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
פט שנקס יבש ומתבלע במלח ופלפל. מחלקים שנקים וקמח בין 2 שקיות פלסטיק sealable גדול לרעוד מעיל, ולאחר מכן להסיר את השוקיים משקיות, רועד את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
שמן חום ו 2 כפות חמאה בסיר ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, אז שוקים חומים היטב 2 קבוצות, 10 עד 12 דקות לכל אצווה, העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הפחת את החום עד בינוני והוסף את חמאת הכף הנותרת לסיר יחד עם בצל, גזר, סלרי ושום ומבשל, ערבוב, עד הבצל הוא זהוב חיוור, כ 5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את מרכיבי התבשיל הנותרים ומביאים לרתיחה, ערבוב. מסדרים שנקס בסיר בשכבה 1 ולחזור לרתיחה. מכסים את הסיר ואת השוקיים braise באמצע התנור עד רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר מחרוזות מ osso buco ולהשליך יחד עם גבעולי פטרוזיליה עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
1
מערבבים יחד מרכיבים גרמולטה בקערה קטנה ומפזרים על אוסובוקו.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מגישים באופן מיידי.
1
* אוסובוקו (ללא גרמולטה) יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור 163° 30 עד 40 דקות. * אוסובוקו יכול גם להיות מבושל במחבת צלייה גדולה. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים להשחמה ורתיחה, ולאחר מכן לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר לצלימה.