אופים אורז הודו בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו לאפות אורז הודו בר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 278 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תערובת אורז, רוטב סויה, ערמוני מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך נהדר של 39%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, אופה פלוראט אורז בר, ו אופים פילאף אורז בר.
הוראות
מכינים אורז לפי הוראות החבילה; מניחים בקערה גדולה. ממיסים מרק במים חמים; מוסיפים לאורז. מערבבים פנימה את ההודו, הסלרי, המרק, ערמוני המים, הפטריות, הבצל ורוטב הסויה.
מעבירים ל-3 קו-טי משומן. תבנית אפייה. זורקים פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד לחימום.