אופים את הספר: סיבובים חדורים כתום
אופים את הספר: סיבובים חדורים כתום נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 111 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמן חדור כתום ופלפל, רגל כבש נטולת עצמות כתומה, ו כתום חדור שיבולת שועל לחתוך לילה פלדה.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח ואבקת אפייה. הכה את החמאה עם כף עץ או במערבל באמצעות חיבור ההנעה במשך כמה דקות.
מוסיף את הסוכר והכה עד אור ורך.
מוסיפים את החלמונים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את גרידת התפוז. לגרד את הצדדים של הקערה והכה עד משולב היטב. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח להכות עד incorporated. ללוש על משטח מקומח קלות עד בצק חלק ואחיד נוצר, 3 עד 5 דקות.
באמצעות הידיים שלך, לרדד חתיכות על 5 אינץ 'ארוך ו 1/2 אינץ' עבה, החל במרכז ומתגלגל החוצה, כך החתיכות עבות באופן שווה. חבר קצה אחד של כל חתיכה לשני, עושה טבעת, ומניח על גיליון אפייה מצופה נייר קלף לפחות 1 אינץ ' זה מזה (הם יתפשטו קצת). להכניס למקרר עד המשרד למגע, 10 דקות בערך.
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 ° F.
מקציפים את החלבונים ביצה בקלילות עם מזלג, מברשת את צמרות rosquillas, בזהירות לטבול את צמרות לתוך תערובת קינמון-סוכר.
אופים עד שהם מוזהבים קלות סביב הקצוות, 10 עד 15 דקות, ולהעביר מתלה חוט מגניב. אלה הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים.