קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

אורז Krispiesandtrade; טונה עם סלט מלפפון ורוטב הויסין

אורז Krispiesandtrade; טונה עם סלט מלפפון ורוטב הויסין
אורז Krispiesandtrade; טונה עם סלט מלפפון ורוטב הויסין דורש סביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 786 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, רוטב הויסין, מיץ ליים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב דגני פצפוצי אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון טוסט קראנץ ' פצפוצי פינוקים כקינוח. עם כפית נסו אורז Krispiesandtrade; טונה עם סלט מלפפון ורוטב הויסין, עוף הויסין עם סלט מלפפון, ו סטייק רצועה מוזן דשא עם רוטב הויסין חריף ותבלינים מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה במשך 8 דקות. בקערה, לשלב את פצפוצי האורז של קלוג, זנגביל טחון, מלח ופלפל, לפי הטעם. תצפו את הצד החיצוני של סטייק הטונה בתערובת הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
סטייק טונהסטייק טונה
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים את שמן הירקות במחבת החמה ומערבלת למעיל, ולאחר מכן לצרוב את הטונה מכל הצדדים, עד הציפוי רק הופך חום בצבע, על 2 דקות לכל צד. זה צריך לבשל את הטונה בצורה מושלמת עם בתוך נשאר נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
חותכים את הקצוות את המלפפון, ולאחר מכן לחתוך אותו לשלישים. על מבצעה מנדולינה עם שיניים בסדר בלהב, ושימוש בשומר היד, לגרר את חתיכות מלפפון בתנועה ארוכה. זה יגרום מלפפון מגניב אטריות מחפש גדילים. חזור עם חתיכות מלפפון הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
שים את אטריות האורז לתוך קערה ושופכים את המים הרותחים עליהם עד מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
תן לנודלס להיספג עד שיהיה רך וקצת לעיס.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
חותכים את אטריות האורז עד בערך באותו אורך כמו המלפפון ולשים אותם יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את מיץ הלימון, כוסברה, רוטב סויה, קצת פלפל והויסין. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1
להקציף יחד את רוטב הויסין, מיץ ליים, חומץ יין אורז, רוטב סויה, ודבש, לפי הטעם. מתבלים את הרוטב במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
על כל צלחת, מניחים ערימה מעורבבת של סלט מלפפון. חותכים את הטונה בזווית קלה ושוכבים על הסלט. כף חלק מהרוטב הויסין-ליים מעל ולחפור פנימה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד קופולה יהלום אוסף מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.