תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז בסגנון פילאף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מים, אורז, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו אורז פילאף בסגנון גן, אדובו אורז, סגנון פילאף, ו פילאף אורז בסגנון יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד קלוי מעט וזהב, על 1 1/2 דקות. מערבבים במים ומלח, מביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים את החום בינוני נמוך ומבשלים 18 דקות. ואז לתת את האורז לנוח את החום במשך 5 דקותפסקת לא להרים את המכסה כדי לתת הצצה או מערבבים, או האורז לא לבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
שים את האורז בקערה גדולה, מוך ולהפריד את הדגנים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים גרידת לימון ו / או קורנית, אם תרצה, ומגישים.