צלעות חזיר ממולא אורז בר בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלרי, בצל ירוק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אורז בר-בשר חזיר ממולא, בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו, ו צלעות חזיר ממולא אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים סלרי ובצל בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד סלרי הוא פריך במכרז. מערבבים אורז, שקדים, מלח ופלפל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
( 23)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולבים
2
חותכים כיס עמוק אופקית בכל צלע חזיר בצד הבשר של העצם. לחץ על 1/3 כוס מלית לתוך כל כיס. פתחים מאובטחים עם קיסמים. בקערה קטנה, מערבבים שימורי משמש, יין וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמש
צלעות חזיר
יכול דיאט קרם סודה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 בצל ירוק טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
כיסוי וחזיר גריל מעל חום בינוני-נמוך 40 עד 45 דקות, צחצוח מדי פעם עם תערובת משמר מפנה 2 או 3 פעמים, עד חזיר רך מעט ורוד כאשר לחתוך ליד העצם על הצדדים unstuffed של צלעות.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.