אורז בר ובסמטי פילאף עם נקניק
אורז בר ו Pilaf Basmati עם נקניק עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 348 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז בסמטי, אורז, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו אורז Basmati Pilaf עם משמשים, אורז Basmati Pilaf עם אפונה, ו אורז Basmati Pilaf אפונה (Pulao אפונה) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה; מוסיפים את אורז בר ומבשלים עד רק רך, כ 40 דקות; לנקז. להפריש לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה על אש בינונית.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים את הבשר בכפית עץ, עד להשחמה, כ 5 דקות.
יוצקים את כל אבל על 3 כפות של טפטוף.
מוסיפים את הכרישה ואת הקורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרישה הם רק נבולים, על 5 דקות. מערבבים את האורז הבזמטי ומבשלים עד השחמה קלה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים 1 1/3 כוסות מים ו 1/4 כפית מלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים עד האורז הוא רך, על 15 דקות.
הסר מהחום ולהניח בצד, מכוסה, 5 דקות.
Fluff אורז basmati עם מזלג, ולאחר מכן מערבבים את אורז בר מוכן והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.