אורז גנדול
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שאריות אורז קיר, איך לעשות אורז קיר מאורז מבושל, ריזוטו אורז חום (ומדוע אורז חום עדיף על אורז לבן), ו קערת אורז עוף בזיליקום תאילנדי עם אורז קוקוס לימון (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' זרעי achiote (annatto) 425 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. זיתים שחורים, מגולענים וחצויים 425 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אפונה, מנוקזת 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר כוסברה טרייה קצוצה 12 ציפורן שום, מרוסק 1 אוראו ממולאים כפולים 2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל קצוץ 1 קילוגרם כתף חזיר, קוביות 2 בצל צהוב בינוני, קצוץ אורז קלרוז לא מבושל, שטוף 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים 2 בצל צהוב בינוני, קצוץ גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)