אורז דביק עם נקניק סיני וצדפות מיובשות
המתכון אורז דביק עם נקניק סיני צדפות מיובשות יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בערך 7 שעות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר, שרי יבש בינוני, שמן שומשום אסיאתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו אורז דביק עם נקניק סיני, שליו שלם עם אורז דביק עם נקניק סיני, ו כדורי אורז דביקים עם נקניק ושרימפס מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים אורז במים קרים על ידי 1 אינץ ' בקערה ולספוג לפחות 4 ועד 12 שעות.
לאחר אורז ספוג לפחות 3 שעות, למלא ווק עם מספיק מים עבור שפת התחתונה של ספינת קיטור (לא מתלה) לנוח במים, ואז להביא לרתיחה.
שים צדפות ויין אורז בקערה חסינת חום קטנה. שים קערה עם צדפות ברובד התחתון של קיטור וקיטור, מכוסה, עד רך, על 2 שעות. (לחדש את המים לפי הצורך כדי לשמור על שפת התחתונה של ספינת קיטור במים כדי למנוע חריכה.)
כאשר צדפות מאודות במשך כמעט 1 שעה, שורה תחתונה בצד של השכבה העליונה של הספינה עם כמה שכבות של cheesecloth, ולאחר מכן להגדיר שכבת על ספינת קיטור ב-wok.
מסננים אורז במסננת ולשטוף היטב תחת מים זורמים קרים, ואז להפיץ אורז בשכבה זוגית על גזה באוניית קיטור (בכותנה לא צריך לתלות על קצה האדים) וקיטור, מכוסה, ממטרה אורז עם כמה טיפות מים מדי פעם, 1 שעה. (לחדש את המים לפי הצורך כדי לשמור על שפת התחתונה של ספינת קיטור במים כדי למנוע חריכה.)
בינתיים, להשרות פטריות ב 2 כוסות מים רותחים-מים חמים בקערה (מים צריכים לכסות פטריות), הפיכת פטריות מדי פעם, עד מתרכך, כ -30 דקות.
לגזור ולהשליך גבעולים מפטריות, ולאחר מכן לסחוט נוזל עודף מכובעים לקערה וכיפות פרוסות דק. שמור 1/2 כוס פטריות-השריית נוזל והשלכת שארית.
הסר שכבה עליונה של ספינת קיטור מ-wok ולהעביר אורז מ cheesecloth למגש. ברגע שהאורז מתקרר, הרטיבו קלות את ידיכם ושברו גושים גדולים.
באמצעות מלקחיים, להסיר קערה המכילה צדפות מהשכבה התחתונה של ספינת קיטור. מילואים מים בווק.
Reserve scallop-השריית נוזל וגרוס צדפות לתוך "חוטים" עם מזלג או האצבעות שלך, השלכת שריר קשה בצד (שריר יישאר מוצק אבל בשר צדפה יהיה לגרוס בקלות).
להביא מים בווק לרתיחה, ולאחר מכן לארגן נקניקיות על צלחת חסינת חום ואדים באוניית קיטור, מכוסה, 5 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, נקניקים חצי לאורך, ולאחר מכן לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים בצל ירוק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ושומרים על חלקים לבנים וירוקים חיוורים בנפרד מחלקים ירוקים כהים.
מערבבים יחד רוטב צדפות, רוטב סויה, סוכר ומלח בקערה עד שהסוכר מומס.
חום ווק על חום גבוה עד חרוז של מים מתאדה בתוך 1 עד 2 שניות ממגע.
יוצקים שמן בוטנים בצד של ווק, ואז מערבולת שמן, הטיית ווק לצדדים מעיל.
מוסיפים פטריות וחלקים ירוקים לבנים וחיוורים של בצל ירוק ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים נקניק וצדפות ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים אורז ומערבבים, שוברים כל גושים, 1 דקה.
מוסיפים צדפות-ונוזלים השריית פטריות יחד עם תערובת רוטב צדפות ומערבבים ומטגנים עד שהאורז מצופה היטב וחם, כ -2 דקות.
מוסיפים שמן שומשום, מוסיפים פלפל וצלולים ירוקים ומערבבים עד לשלב היטב.