אם יש לך פלפל, חלב קוקוס, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די טוב. נסו עוף בורבון דביק עם אורז, אורז דביק ממולאים חזה עוף, ו גלילי נייר אורז עוף דביקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור האורז: בסיר בינוני, לשלב את האורז, חלב קוקוס, 1 כוס מים ומלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום, לכסות ומבשלים עד הנוזל נספג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
מים
אורז
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
1
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את כוסברה, כמון, מלח, פלפל שחור, שום בצלצלים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד השום והצלצלים התרככו, על 2 דקות. מערבבים את חלב הקוקוס והסוכר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
חלב קוקוס
כוסברה.
שאלות
שום
כמון
סוכר
מלח
3
מוסיפים את העוף ומערבבים למעיל עם הרוטב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
רוטב
4
להרכבה: מחממים מחבת גריל nonstick מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
5
שכבה 2 חצאים של עלה סלק שוויצרי בניצב זה לזה על קרש חיתוך כדי ליצור צורה צולבת. כפית 2 כפות של האורז למרכז שבו העלים נפגשים ולשטח את האורז לתוך מלבן.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
אורז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
שכבה 2 כפות של העוף מילוי באופן שווה מעל ולמעלה עם כף נוספת של אורז כדי לכסות את העוף. מקפלים את החלק העליון והתחתון של עלה סלק שוויצרי על המילוי כדי להפוך חבילה ריבועית קטנה. חזור עם שאר העלים, אורז ועוף.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
עוף שלם
אורז
7
גריל את החבילות בקבוצות עד העלים חרוכים משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד.