אורז החימר של האנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז חימר של האנג. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 382 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו בייקון שומני, שמן צמחי, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: אורז בסיר חימר עם עוף, אורז בסיר חימר סיני, ו שרימפס בסיר חימר עם אורז חום.
הוראות
בקערה, לכסות את האורז עם מים ולתת לספוג עד הדגנים להפוך לבן, על 1 שעה.
בקערה אחרת, לזרוק את הפטריות ואת הבצל הירוק עם 1 כף של רוטב סויה ומתבלים עם מלח ופלפל; תן מרינדה במשך 10 דקות.
בתוך תבשיל קטן, אמייל יצוק ברזל, סיר חימר או סיר בינוני, לבשל את הבייקון על חום מתון עד השומן הוא שניתנו ואת הבייקון הוא פריך, על 5 דקות.
מוסיפים את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את האורז ספוג ומערבבים מעיל עם השומן.
מוסיפים את אגוזי גינקו, פטריות במרינדה ובצלצלים, את המים ואת 1 כפית הנותרים של רוטב סויה. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני.
טפטוף השמן סביב קצה הסיר כך שהוא זורם במורד הקרביים.
מכסים את הסיר ומבשלים את האורז על אש נמוכה עד מכרז והנוזל נספג, 10 דקות. להעלות את החום גבוה ומבשלים את האורז, מכוסה, עד רוחש קרום צורות על הקרקעית, על 5 דקות.
הסר את הסיר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות. מקציפים את האורז במזלג ומגישים.