אורז ואפונה ג'מייקני דורש על 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 413 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . אם יש לך קורנית, אורז, פלפל מצנפת סקוטש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אורז ואפונה ג'מייקני, אורז ואפונה ג'מייקני, ו אורז ואפונה ג'מייקני.
הוראות
1
מניחים שעועית ושום בסיר בינוני ומכסים במים קרים. להביא מבשלים ומבשלים עד השעועית הם מכרז, על 1 עד 1 1/2 שעות. כאשר השעועית רכה, מערבבים בחלב הקוקוס, בצל ירוק, מצנפת סקוטית ותימין, ומגבירים את החום לרתיחה. מערבבים את האורז, מוסיפים קצת מלח ופלפל, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהאורז רך וספג את רוב הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חלב קוקוס
בצל ירוק
שום
ויסקי סקוטי
שעועית
טימין
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סיר
2
להעביר קערה גדולה, טעם לתיבול, הוספת מלח ופלפל יותר במידת הצורך, ומקשטים עם בצל ירוק פרוס.