קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

אורז ונזיד עדשים עם גרמולטה זית

אורז ונזיד עדשים עם גרמולטה זית
אורז ונזיד עדשים עם גרמולטה זית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: עוף ונזיד עדשים עם גרמולטה, נזיד עדשים אומבריוני עם ביצים מטוגנות בשמן זית, ו שמונה תבלינים סקווש וירכיים עוף תבשיל עם אורז עדשים.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את העדשים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד רך כמעט, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
3
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומבשלים עד מכרז, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מסננים את העדשים ומפיצים אותם על צלחת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5
מחממים את שמן הזית בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
מוסיפים את הבצל ואת שאלוט ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים 2 כוסות מים, 1/4 כוס פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה וקמצוץ מלח ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיפים את האפונה, האורז ואת ליטר 1 הנותרים של מים. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד האורז הוא רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
בינתיים, בקערה קטנה, לזרוק את הזיתים עם שום, גרידת לימון ואת הנותרים 1/2 כוס פטרוזיליה. מתבלים את הגרמולטה במלח.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מערבבים בעדינות את העדשים לתוך התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
11
מוסיפים את הרומיין והפלפל האדום הכתוש, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהחסה נבולה, כ -3 דקות. מתבלים במלח. השליכי את זרעי הקורנית ואת עלה המפרץ. מצקת את התבשיל לתוך קערות, למעלה עם גרמולטה זית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
12
המלצת יין: זיתים מלוחים ועדשים ארצי בתבשיל זה קוראים לבן גדול (נסה את ביאנקו Regaleali 1999 מסיציליה) או אדום בהיר עם חומציות טובה (כגון Antinori סנטה כריסטינה 2000).
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)